Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

422 commentaren van in totaal 422 beoordelingen
Service
Jim Boester (Eibergen)
09/11/2018
10

Goede sfeervolle showroom met deskundige en zeer klantgerichte medewerkers.

Verkoop
Bep Kok (Winterswijk)
02/11/2018
10

Sympathieke mensen die rustig de tijd nemen voor uitleg en informatie. Men bespreekt meerdere opties zonder opdringerig te zijn. Goede en nette indruk van het bedrijf.

Service
frits funke (winterswijk)
02/11/2018
8

Een goed gevoel.

Service
Stef Geenen (Winterswijk)
02/11/2018
10

Correct, vriendelijke mensen, meedenken, vaklui, nooit problemen.

Service
frrroeling
29/10/2018
8

Tevreden.

Service
Iris geurink-wolbers (Groenlo)
29/10/2018
10

Duidelijkheid, correctheid, goede service, klantvriendelijk, goede sfeer, ook voor vragen bij kleine probleempjes/onzekerheid is men behulpzaam zonder kosten......Tot nog toe zeer tevreden??

Verkoop
J. van 't Hooft (Groenlo)
29/10/2018
9

Betrouwbaar, degelijk en prima service.

Service
Wim (Groenlo )
29/10/2018
9

Vriendelijke. Behulpzame en deskundige mensen.

Service
Arend van Vliet (Winterswijk)
19/10/2018
9

Correct. Ethisch. Doelmatig.

Service
Dhr T.Brundel (Groenlo)
17/10/2018
9

Zeer klantvriendelijk...duidelijke uitleg.

Service
Dhr.van Uum (Groenlo)
17/10/2018
10

Correct,betrouwbaar, vriendelijk.

Service
Esther (Rietmolen )
17/10/2018
10

Wij worden altijd goed behandeld en de auto vertrouwen wij toe aan hun goede zorgen.

Service
Tom
17/10/2018
9

Prima service , klantvriendelijk.

Service
Houben (Lichtenvoorde)
05/10/2018
10

Alles verloopt altijd naar wens

Service
A.Loman
28/09/2018
9

Prima garage met vriendelijk personeel,werken correct en komen gemaakte beloftes na.

Service
P. Griess (Lichtenvoorde)
19/09/2018
10

Klant vriendelijk staat hoog in het vandel bij Kormelink

Service
Anton de Ronde (Warnsveld)
05/09/2018
10

Wij zijn al jaren klant bij Autobedrijf Kromelink vanwege hun uitstekende service, klantgerichtheid en prettige omgang.

Service
J.h.krom (Winterswijk)
05/09/2018
10

Netjes en schoon bedrijf .vriendelijk personeel.

Service
E. vd Velde (Bredevoort)
29/08/2018
10

Vriendelijke en hulpvaardige mensen

Service
dhr. J.H. Obbink
23/08/2018
9

Autobedrijf Kormelink in Groenlo is en keurige garage met vriendelijke mensen, waar correct en op tijd wordt gewerkt. Ga er al jaren heen voor het onderhoud van mijn Toyota. Bij een kleine beurt kun je wachten onder het genat van koffie, thee of chocolademelk en een paar kranten en tijdschriften. Bij een grote beurt krijg ik altijd een vervangende auto mee. Prima geregeld!

Service
R.cj Beijer (groenlo)
15/08/2018
8

word keurig geholpen . en voorzien van koffie.

Service
Sylvia (Rijswijk)
15/08/2018
10

Een hele fijne garage! Het personeel is vriendelijk en vakkundig.

Service
Erik Hakken (Haarlo)
01/08/2018
8

Goede garage nog een auto er gekocht voor onze dochter.Hoop dat het haar er net zo bevalt en goede service krijgt.

Service
Frank Adema (Lichtenvoorde)
01/08/2018
10

Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop men met mij omgaat. Ik voel me klant bij een betrouwbare dealer die ik iedereen kan aanraden.

Service
J Kolstee (Aalten)
25/07/2018
8

Bevalt goed

Service
J.KostersBarchem (Barchem)
18/07/2018
10

gastvrij ontvangst (koffie,krant..) overleg over wat er moet gebeuren,auto gaat na afloop gratis door de wasstraat,uitleg over de controle c.q. kleine reparatie.

Service
wl. Ketting (geesteren)
12/07/2018
10

goede service

Verkoop
R. Rupert (Rietmolen)
09/07/2018
9

Zeer net en correct bedrijf met gemotiveerde mensen!!

Service
Th. Theissen (Groenlo)
09/07/2018
9

Omdat je goed kunt zien dat de monteurs verstand van zaken hebben.

Service
Chris Hogendoorn (Winterswijk)
04/07/2018
10

Een prima bedrijf dat goede service bied met vriendelijke mensen

Service
J Bomers (Groenlo)
04/07/2018
9

betrouwbare garage met goed personeel

Verkoop
Verkeersschool Giezen (Groenlo)
04/07/2018
10

al jaren klant en zeer tevreden

Verkoop
Franklin en Monique Reijerink Brinke (Groenlo)
03/07/2018
10

Perfect en zeer correct

Service
Jan van loosen (Eibergen)
02/07/2018
10

Super service en zeer vriendelijke mensen zowel in de werkplaats als bij de receptie

Service
mevr. Emaus (Groenlo)
27/06/2018
10

correcte, perfecte en vriendelijke behandeling en ontvangst

Service
Stef Kroekenstoel (Groenlo)
25/06/2018
10

keurig behandeld zeer betrouwbaar en eerlijk advies

Service
Anton Dieker (Lichtenvoorde)
20/06/2018
9

Goede service, vriendelijk en deskundig personeel en duidelijke prijsopgaaf (en uitleg).

Service
Berty ten Dolle (Winterswijk)
20/06/2018
10

Een fijne sfeer, vriendelijkheid, humor en perfecte service.

Service
Dhr. H. Mulder (Groenlo)
14/06/2018
10

Zeer goede service, betrouwbaarheid, klant vriendelijk en prettige ontvangst.

Service
chris jansen (aalten)
13/06/2018
9

zeer vriendelijk behulp saam niets is er te veel

Service
mevrouw ten Have. (lichtenvoorde.)
13/06/2018
8

Afspraken die er gemaakt zijn kloppen. Ik ben zeer tevreden.

Verkoop
Willy Strengers (Winterswijk)
13/06/2018
10

De persoonlijke benadering is zeer klant vriendelijk en klant gericht. Dit geld voor zowel personeel van showroom als werkplaats.Gebouw en inrichting voldoen ruimschoots aan de verwachting van deze tijd. Het woord gezellig is zeker op zijn plaats.Er word nog geluisterd naar de wensen van de klant en er word meegedacht aan oplossingen om de klant tevreden te stellen.Reparaties die duurder uitvallen dan verwacht word de klant op de hoogte gebracht en overlegd om deze uit te voeren.Toyota Kormelink laat zien dat het niet alleen een klant wil binnen halen maar ook wil behouden voor de toekomst.

Service
Gertie Huitink (Emmen)
12/06/2018
10

Zeer vriendelijk en kundig personeel. Goede service en kwaliteit bij reparaties.

Service
A.A.M Koeslag (Neede)
06/06/2018
10

Zeer correct keurig verzorgd

Service
Fons Monasso (Groenlo)
06/06/2018
10

Zeer tevreden. Goede service. Vriendelijk personeel .

Verkoop
Kim Kroekenstoel (Arnhem)
06/06/2018
10

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, mooie showroom!

Service
Thea Pierik (Eibergen )
24/05/2018
8

Je word er vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Service
G.A.M Roosendaal (Zieuwent)
17/05/2018
9

vind dit een passend cijfer, maar ook ruimte voor nog stapje.

Service
jan m. van den Berg (Winterswijk)
17/05/2018
8

op hol geslagen navigatie had niet genoeg aandacht. Verder een prima garage.

Service
Mevr.Zieverink (Winterswijk)
17/05/2018
10

Vriendelijk

Service
Alex & Sandra (Bueters) (Nijmegen)
14/05/2018
10

Omdat wij al bijna 10 jaar klant zijn bij hen en daar reeds diverse auto's hebben aangeschaft en nog steeds zeer tevreden zijn;
top !

Service
Nol Oosterink (Varsseveld)
14/05/2018
9

Het is een autobedrijf met een menselijk gezicht, waar de klant geen nummer is en waar ruimte is voor een goed en persoonlijk contact.

Service
W. Korte (Winterswijk.)
09/05/2018
9

Ze zijn vriendelijk en netjes. Ze komen hun afspraken na.

Verkoop
Esselink
07/05/2018
6

aflevering was een telleurstelling van mijn nieuwe auto, zat vol met krasjes. wel een poging gedaan dit op te lossen maar helaas.

Service
Wim Aalderink (Winterswijk)
04/05/2018
10

Al ruim 20 jaar wordt ik plezierig en vakkundig geholpen en voel ik mij als klant echt gewaardeerd!

Service
Andre Nijhof (Eibergen)
02/05/2018
9

Helder en goed

Service
Andre (Winterswijk)
02/05/2018
10

Vakbekwaam en vriendelijk personeel. Je wordt er top behandeld. En zo nodig wordt de reparatie direct uitgevoerd, ook zonder afspraak.

Service
B Vrieze. (aalten.)
02/05/2018
10

Wij zijn zeer tevreden over Toyota kormelink en dat al sinds jaren.Prima en vriendelijke behandeling en afhandeling .

Verkoop
Hesselink
02/05/2018
10

Zeer fijne, duidelijke en snelle dienstverlening.

Verkoop
Jim Boester (Eibergen)
02/05/2018
9

Familie bedrijf met goede en deskundige verkopers

Verkoop
Herman Hogeboom (Winterswijk)
25/04/2018
10

Altijd correct en vriendelijk geholpen !

Service
jan schouten (eibergen)
25/04/2018
9

het kan altijd beter

Service
Tom (Ruurlo)
25/04/2018
9

Klantvriendelijk

Service
T.Korte (Winterswijk)
20/04/2018
10

Goed bedrijf dat zeer betrouwbaar is

Service
Arie heutink (Groenlo)
18/04/2018
10

Bij dit bedrijf wordt je goed en deskundig geholpen. Prijs wordt toegelicht en ze zijn zeer goed in wat ze doen

Service
Gerrit Ormel (Varsseveld)
18/04/2018
8

Keurig afgehandeld.

Service
Henk Roskam (Eibergen )
18/04/2018
10

Wordt echt als gast behandeld en je voelt je werkelijk klant is koning.

Verkoop
J.Hogeboom (Winterswijk)
16/04/2018
9

Dat is in mijn ogen niet anders.

Service
Diny (Groenlo)
10/04/2018
10

Erg tevreden .

Service
Anton J J Houben (Lichtenvoorde)
05/04/2018
10

Omdat zij de afspraken altijd netjes uitvoeren helemaal naar wens

Service
Fam A.J.M. Hilderink (Haaksbergen)
05/04/2018
9

Prima service die wij al jaren kennen. Echte aanrader. Waarom een 9 en geen 10? Wachttijd voor planning van een beurt zou korter kunnen.

Service
I.Wullink (Borculo )
04/04/2018
10

Wij zijn erg tevreden. Komen hun afspraken ba. Is er iets dan wordt er in oplossingen gedacht.

Service
M rooks (Groenlo)
04/04/2018
10

Fantastische garage

Verkoop
Lohschelder (Silvolde)
03/04/2018
9

Ik woon ongeveer 25 km. van Groenlo, met nog zeker 1 toyota garage op een kleine 10 km bij mij vandaan. Toch kies ik voor deze dealer. Van mijn vader kocht ik mijn tweede toyota ruim 20 jaar geleden. Nu hoop ik nog lang plezier te hebben van mijn zesde.

Service
A. van Vliet (Winterswijk)
28/03/2018
9

Een prettige zakelijke dealer.Wel wat afstandelijk.Prima service.

Verkoop
Billet
28/03/2018
0

Komt zijn afspraken niet naHeb in mijn leven vele auto’s gekocht maar deze dealer heeft het te bont gemaakt

Service
Mevr. A.Rieff (Lichtenvoorde )
28/03/2018
8

Men houdt zich aan afspraken. Prettige wachtplek, goede koffie en volgens mij technisch en goed personeel.

Service
Wissink
28/03/2018
9

Gewoon erg goede garage

Service
Ton van den Bos (Groenlo)
21/03/2018
9

Duidelijk, vriendelijk, punctueel.

Verkoop
Tonny Kroesen (Neede )
21/03/2018
9

Wij hebben een negen gegeven omdat wij correct en vriendelijk zijn behandeld, en dit als zeer prettig hebben ervaren.

Service
Aart Veenbrink
07/03/2018
8

Correcte behandeling, goed werk en service

Service
H.K.van Baak (Groenlo)
07/03/2018
9

Vriendelijk, correct.prima service

Service
leo van de velden (braamt)
21/02/2018
10

een eerlijk advies en men heeft begrip voor de klant. klant is echt nog de koning

Service
Dinant te Grotenhuis (Neede)
07/02/2018
9

Omdat de auto netjes schoon op zijn tijd op de parkeerplaats stond.

Service
Ria Peeters (lichtenvoorde)
07/02/2018
8

Prima garage!

Service
M. Poot (Winterswijk.)
10/01/2018
10

Vanaf dat ik de Toyota bij Kormelink heb gekocht ben ik altijd blijven komen omdat ik er goed,

Service
Anoniem
27/12/2017
10

Vriendelijke, maar vooral kundige mensen

Service
Anoniem
21/12/2017
9

Altijd correct geholpen en de juiste adviezen.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

Alles is dik in orde.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

wordt altijd correct behandeld leenauto gratis ik rijd nu 12 jaar Toyota en nog nooit problemen gehad.

Service
Henk Overkemping (Groenlo.)
13/12/2017
9

Zeer tevreden over de garage en zijn medewerkers anders was ik er geen 35 jaar al klant.

Service
Jan Vermeer (Zutphen)
13/12/2017
9

Autobedrijf Kormelink heeft een professionele uitstraling, vriendelijk en gekwalificeerd personeel en zijn altijd klantgericht bezig met hun werk. Je wordt tijdens het onderhoud op de hoogte gebracht van eventueel te repareren of te vervangen onderdelen met daarbij de bijbehorende kosten, zodat je zelf kan beslissen of je de reparatie direct wil laten uitvoeren. Dit ervaar ik als zeer prettig. Tijdens het wachten is er altijd iets te lezen en de koffie/thee wordt niet vergeten. Kortom, ik ben een tevreden klant.

Service
Anoniem
12/12/2017
8

goeie garage en zeer schoon.

Service
Anoniem
07/12/2017
10

Prima geholpen, komen afspraken na.

Service
Anoniem
07/12/2017
8

Direct geholpen met defecte accu.

Service
Ben Brethouwer (Aalten.)
06/12/2017
8

Gewoon een fijne garage,vriendelijke mensen.

Service
C. (56.0.2924.87)
06/12/2017
8

Vast houden zo

Service
MWG Meijer-Willink (Winterswijk)
06/12/2017
9

Toyota Kormelink Groenlo gaat uiterst correct en accuraat om met haar clientèle. Afspraken worden keurig nagekomen, telefonisch contact indien een beurt of keuring bijzonderheden laat zien. Altijd koffie en lectuur aanwezig tijdens het wachten of een leenauto voorhanden. Facturen conform afspraken. Kortom...ik blijf mijn dealer trouw!

Service
Henk Tuut (Varsseveld )
29/11/2017
10

We zijn al jaren cliënt van Kormelink-Groenlo. We zijn in al die jaren nooit teleurgesteld. We zijn altijd vriendelijk, correct en adequaat te woord gestaan. Ook bij inruil zijn we steeds prima geholpen. Kortom een garagebedrijf dat wij zonder enige aarzeling bij een ieder kunnen aanbevelen.

Service
Detty Penterman (Lichtenvoorde)
22/11/2017
9

Zeer prettige ervaringen met dit autobedrijf . Behulpzaam en duidelijke manier van omgang.

Service
Joris severt (Lichtenvoorde)
22/11/2017
10

Omdat deze dealer een goede service biedt en de afspaken en prijsopgave precies zijn zoals ze van te voren de prijsopgave geven

Service
Stef Geenen (Winterswijk)
22/11/2017
10

prettige ruimte, fijne ontvangst met koffie, correct, duidelijk, vriendelijk

Service
Ton Blikman (Nijmegen)
22/11/2017
10

Klantvriendelijk ,vooral betrouwbaar goede afhandeling nog nooit teleurgesteld ,wat ze zeggen dat doen ze.

Service
j Hijink
15/11/2017
8

Nu gewoon omdat ze alles naar tevreden heid doen en je er heel vriendelijk behandeld word .

Service
Gj.kimmels (Winterswijk )
13/11/2017
9

Zeer correcte dealer.

Service
J Bosch. (hengelo gld.)
08/11/2017
10

rustig en vriendelijk ontvangen met een kopje koffie voor het wachten.

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Vriendelijk personeel. Je wordt vooraf geïnformeerd over extra reparatiewerkzaamheden. Correct behandeld.

Service
G.Huitink (Emmen)
18/10/2017
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Theo Brundel (Groenlo)
18/10/2017
10

Prima service

Service
Wim Rhebergen (Winterswijk)
18/10/2017
9

Alles goed geregeld

Service
A.H.Schroer (Groenlo)
13/10/2017
10

Ik ben heel tevreden als klant van Toyota Kormelink, kan niet beter!!!??

Verkoop
Anoniem
12/10/2017
9

zeer klantvriendelijk....beleefd.....kennis van zaken.....nemen de tijd voor je.

Service
Erik Hilderink (Haaksbergen)
11/10/2017
10

Mooie uitstraling

Service
Hans-Jürgen Pasman (Neede)
11/10/2017
10

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en heb geen klachten. Het bedrag wat ik moest betalen, was wel even schrikken (+/- €900,-) maar daar zaten, buiten het normale en voorgeschreven onderhoud + APK, ook 2 nieuwe remschijven + -blokken achter bij. Ik vond de investering in de auto wel verantwoord (buiten het feit dat 'ie anders niet door de APK kwam), doordat ik van plan ben de auto nog minstens 4 jaar te rijden.

Service
hr. (Andre) A.J. Buijteweg (Almere)
11/10/2017
10

Altijd zéér correct en klantgerichtheid

Service
Marcel Cox
11/10/2017
9

Goed besproken wat er diende te gebeuren. Gebeld bij een onverwachte reparatie voor goedkeuring tegen keurig bedrag. Factuur zoals vooraf aangegeven. prima service

Verkoop
Jan Zappeij (Borculo)
04/10/2017
10

De hoogste kwaliteitsauto verdient een dito garage. Dat is gelukt!

Service
Henk Boeijink (Eibergen)
29/09/2017
8

De correcte en zakelijke afhandeling van de afspraken geven mij een goed gevoel.De koffie is ook prima.

Service
mevr. G.B. Swart (Neede)
13/09/2017
9

Ik word altijd netjes en op tijd geholpen

Verkoop
T Mengerink
07/09/2017
10

al jaren een tevreden klant, zowel bij aanschaf van een nieuwe Toyota als bij het onderhoud. Het is onze 8e aankoop bij dit bedrijf. correcte, vriendelijke en persoonlijke behandeling en er wordt keurig via mail of telefoon gemeld als er bijzonderheden zijn.afspraken worden altijd goed nagekomen en er zijn geen verrassingen als het op prijzen /kosten aan komt.

Service
Mevr.Jansen (Millingen aan de rijn)
06/09/2017
9

Zeer correcte garage

Service
Anoniem
31/08/2017
10

prima garage en kosten zijn heel reeel.

Verkoop
A. Pluimers (Lichtenvoorde)
23/08/2017
8

Bij garage Kormelink wordt ik altijd correct te woord gestaan. Even wachten : kopje koffie. De zaak ziet er heel clean uit, zowel de showroom als in de garage. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Ten aanzien van Toyota Nederland heb ik nog wel een advies. Het zou de organisatie sieren als er vanaf de bestelling tot de levering een "Track en Trace" systeem zou zijn. Een pakje naar welk deel van de wereld , kan ik, met DHL of welke pakjes bezorger dan ook, op de minuut volgen. Bij Toyota Nederland heeft nog de RvC nog de RvB daar kennelijk over nagedacht. In mijn optiek een omissie, want zo moeilijk kan dat niet zijn. Het zou ook de dealers ontlasten van veel telefoontjes op vragen van cliënten die ze nu niet kunnen beantwoorden. Een kleine waardering voor deze tip wordt op prijs gesteld maar is niet noodzakelijk.

Service
Anoniem
11/08/2017
9

Goede service, professionele uitstraling, prijs-kwaliteitsverhouding is in orde en het bedrijf zelf ziet er netjes uit

Service
Anoniem
09/08/2017
8

Zeer netjes. Vindt de reparatie te duur

Verkoop
De Vries (neede)
02/08/2017
10

super personeel vriendelijke behandeling .personeel is goed geschoold. kortom kwalitatief goed.

Verkoop
Anoniem
28/07/2017
9

Goede service. Zakelijke informatie over de reële kwaliteiten en mogelijkheden van een auto, gebruikt of nieuw.

Verkoop
Mevr van Haren
28/07/2017
8

Deze zijn altijd erg behulpzaam , en niks tevveel voor de vragen die je hebt

Service
C.H.Hogendoorn (Winterswijk)
26/07/2017
10

Een goed, betrouwbaar en vriendelijk bedrijf

Verkoop
Adriaan Schut (Borculo)
19/07/2017
9

Prima gastvrije ontvangst. Bij aankoopgesprekken veel tijd genomen voor voorlichting en bij aflevering veel uitleg.

Verkoop
Henry Klein Hesselink (Lichtenvoorde)
13/07/2017
10

Goede dealer, no nonsens. Weten waar ze het over hebben. Ook als ik extra wensen heb, wordt hier aandacht aan besteed. Verdienen een pluim.

Verkoop
Jan van loosen (Eibergen)
13/07/2017
9

Zeer vriendelijke mensen

Verkoop
Karin Beijers
03/07/2017
9

Goede service ,duidelijk en plezierig contact ! Doorgaan zo !

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Vriendelijke mensen

Service
Anton Dieker
20/06/2017
9

Zeer prettig contact met de medewerkers en ze komen de afspraken na.

Verkoop
wim blanken (zutphen)
20/06/2017
9

goede service/prettig contact

Service
Anoniem
13/06/2017
9

Vriendelijke medewerkers, nooit lange wachttijden, kopje koffie wordt aangeboden, mijn auto werd de laatste keer zelfs gewassen, hier was ik erg blij mee!!

Verkoop
Dik Roetert Steenbruggen (Groenlo)
12/06/2017
8

goed geholpen

klantvriendelijk

afspraken nagekomen

mooie showroom

Service
Anoniem
09/06/2017
8

12 jaar geleden heb ik deze auto gekocht. Nooit spijt van gehad.
De jaarlijkse controle is altijd correct.

Service
Herman Hogeboom (Winterswijk)
09/06/2017
7

Ik ben gewoon tevreden met deze garage!

Service
T.Monteiro (Winterswijk)
09/06/2017
9

Onze lieve Heer krijgt een 10, een 8 zou voor mij moeten zijn maar geef deze aan Groenlo

Service
Iwan Vaalt (Borculo)
07/06/2017
8

De prettige ontvangst als je binnen komt, en de vakkundige uitleg over een auto

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Wanneer ik de sleutels terug krijg na een onderhoudsbeurt weet ik dat het weer prima in orde is, een veilig gevoel!

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Vriendelijkheid, betrouwbaar, uitstekende service; kortom niets op aan te merken.

Service
De hr. Kuppens (Eibergen)
19/05/2017
10

Krijg vervangende auto ter beschikking. Ze bellen ook als er extra onkosten zouden zijn.

Service
Anoniem
18/05/2017
9

Vriendelijk en adviserend tijd voor de klant.

Service
Familie Volman-Bueters (Nijmegen)
18/05/2017
9

Prima bedrijf, super service, denken met je mee, we rijden graag een uur om naar dit familie bedrijf te gaan

Service
Anoniem
17/05/2017
10

Ik kan geen verbeterpunten noemen. Daarom.

Service
Anoniem
15/05/2017
10

Wij zijn al een heel aantal jaren klant bij hun en zeer tevreden over alles.

Verkoop
Jacqueline Klutman (Babberich)
12/05/2017
10

Ik ben sinds 6 jaar klant en ga graag naar Kormelink ook al zou ik dichter in de buurt een garage kunnen bezoeken. De mensen zijn vriendelijk en men begrijpt altijd direct mijn wensen. Ik rijd hier na een bezoek aan de werkplaats altijd met veel plezier weer naar huis. De Toyota Aygo is een fantastische auto!

Verkoop
Dhr. Janssen (Groenlo)
11/05/2017
9

Ze doen het ons inziens goed!

Verkoop
L van de velden
11/05/2017
10

ik rij al 43 jaar Toyota en op div plaatsen mijn auto gekocht ivm woon adres maar de dealer in Groenlo is tot nu toe nog de beste en vriendelijkste dealer geweest die ik ben tegengekomen

Service
Harry Broshuis (Groenlo)
10/05/2017
9

Zoals gezegd is dit bedrijf klantvriendelijk, biedt een prima service en heeft vakbekwame monteurs. Ook de uitstraling van het bedrijf is prima.

Service
Tom Korte (Winterswijk)
03/05/2017
10

Toyota Kormelink in Groenlo is een mooi modern bedrijf waar je als klant een zeer goede behandeling krijgt en je voertuig prima wordt onderhouden !!!

Service
Anoniem
28/04/2017
9

goede service en prettige behandeling

Service
Anoniem
26/04/2017
9

prima keurig bedrijf

Service
Anoniem
26/04/2017
9

We kwamen voor banden wisselen van winter naar zomer, werden attent gemaakt dat de auto ook een 30.000 km -beurt nodig had.
Deze werd meteen uitgevoerd en we kregen een zo goed als nieuwe leenauto mee. Klasse.

Service
Mevr.Daas (Lichtenvoorde)
26/04/2017
9

ik ben zoals eerder vermeld erg tevreden ! ik word keurig op tijd en naar volle tevredenheid behandeld en te woord gestaan de service is uitstekend en klant vriendelijkheid is gewoonweg PRIMA !

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Betrouwbaar en deskundig

Service
Anoniem
18/04/2017
10

Behulpzaam, uitstekende service, eerlijk, goede prijs

Verkoop
Mevr. Vogel (Rijssen)
12/04/2017
10

klantvriendelijk en correct.

Verkoop
Anoniem
06/04/2017
9

Fijne garage
Eigenaren en personeel is prettig in de omgang in de garage.

Verkoop
Anoniem
06/04/2017
9

Zeer vriendelijk, duidelijke info

Service
A. Lammers (Berkelland)
05/04/2017
9

Mooi bedrijf, gastvrije ontvangst, vaardige en professioneel handelende mensen bij de receptie, goede mensen in de werkplaats, reparaties/onderhoud altijd naar tevredenheid uitgevoerd. En last-but-not-least ze leveren natuurlijk een uitstekend product

Service
Dhr. A. van Vliet (Winterswijk)
05/04/2017
9

Prettige en kundige mensen.
Komen wel wat afstandelijk over.

Verkoop
Familie Vrieze (Groenlo)
05/04/2017
10

Ik ervaar bij Kormelink Toyota een totaal concept. Vanaf de aankoop tot de levering wordt je met respect behandeld en merk je dat er naar jou wordt geluisterd. Jarenlange ervaring leert ons bovendien dat je ook na de aankoop aan het juiste adres blijft. Respect, integriteit, veiligheid en samenwerking zijn enkele kernwoorden van deze garage. Het veilige merk Toyota past hier geheel bij.

Verkoop
Henk Wevers (Winterswijk)
05/04/2017
9

De ontvangst en voorlichting zijn prima, de verkoper is open, duidelijk en vertelt geen sprookjes. Hij is op de goede manier trots op zijn bedrijf, onderbouwt dit. Alle afspraken worden nagekomen. We kregen een leenauto gedurende de levertijd van de auto. De uitstraling van het bedrijf en verkoper zijn goed en geven vertrouwen.

Service
Hr.A.Voortman (Rekken)
05/04/2017
8

omdat je er altijd vriendelijk wordt behandeld

Service
Stef Geenen (Winterswijk)
29/03/2017
10

Fijne mensen, correct, goede service, meedenken, lekkere koffie

Verkoop
Anoniem
27/03/2017
9

Goede service, vriendelijk en terzake kundig. Heldere uitleg over lease, goede begeleiding gedurende de lease aanvraag. Voor mij heel belangrijk: geen opdringerige verkoop.

Service
A.Veenbrink
23/03/2017
9

goede prijs/kwaliteit, mooie en schone werkplaats , vriendelijk en deskundig

Verkoop
rene Pierik (winterswijk-meddo)
16/03/2017
8

omdat ik zeer tevreden ben

Verkoop
Anoniem
06/03/2017
8

warme ontvangst en prettig onderhandelen.

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Ja ik ben er al twintig jaar klant dat zegt toch alles.

Service
Anoniem
27/02/2017
8

Alles goed

Service
Anoniem
20/02/2017
8

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

Service
A. Bruil (Ruurlo)
06/02/2017
10

Vriendelijke eigenaar en personeel. Net en schoon bedrijf. Prettige ontvangst met koffie en krantje. Duidelijke uitleg van de te verrichten of te verrichte werkzaamheden. Nemen contact op als er iets buiten de reguliere onderhoudsbeurt valt. Leen auto ter beschikking.

Service
Anoniem
01/02/2017
8

Op enkele punt, niet goed voorbereid, geen kostenopgave gehad, en niet schoon afgeleverd des ondanks, toch een 8

Service
Joris severt (Lichtenvoorde)
28/12/2016
10

omdat dit een goede dealer is met een goede service

Service
de heer R.R. Annema (Lichtenvoorde)
27/12/2016
8

Goed garagebedrijf waar je correct wordt geholpen en plezierig te woord wordt gestaan.

Service
A (Winterswijk)
21/12/2016
10

Tevreden klant

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Prima uitleg, service en afhandeling

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
8

Eerlijk en betrouwbaar. Men houdt zich aan hun woord.

Service
Henny Lodeweeg (Neede)
25/11/2016
8

Prima bedrijf, vriendelijk personeel, werkzaamheden worden adequaat uitgevoerd

Service
V.Harbers (Lievelde)
25/11/2016
7

Tevreden

Service
Hans Razat (Aalten)
08/11/2016
10

Omdat ik uiterst tevreden ben

Service
Henk Versteeg (Enschede)
20/10/2016
9

goed werk en prima uitleg over reparaties

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Prima uitleg, service en afhandeling

Service
Anoniem
05/10/2016
9

Vriendelijk en deskundig personeel

Service
Igor Leenderts (Winterswijk)
14/09/2016
9

Kom al jaren bij Kormelink in Groenlo en heb eigenlijk nooit klachten gehad, altijd vlot en adequaat geholpen. En wat belangrijker is ik durf ze te vertrouwen iets wat tegenwoordig "helaas" niet meer vanzelfsprekend is.

Service
Hans Oostveen (Ruurlo)
31/08/2016
10

Prettige en correcte behandeling. Vragen worden altijd serieus genomen.

Service
A Niks- van Soest (Eibergen)
27/07/2016
10

Goede service en uitleg over de gedane dingen. Ook krijg je advies over bepaalde zaken, o.a. opdaten van de navigatie.

Service
Anoniem
27/07/2016
8

Eerlijk en betrouwbaar. Men houdt zich aan hun woord.

Service
Chris Hogendoorn (Winterswijk)
26/07/2016
10

Gewoon een goed bedrijf dat doet wat zij zeggen

Service
Dhr. Jan Hulshof (Eibergen)
25/07/2016
9

ik heb alleen goede ervaringen met deze dealer en de uitgevoerde werkzaamheden zijn steeds naar verwachting

Service
Berty ten Dolle (Winterswijk)
13/07/2016
10

De service en klantvriendelijkheid evenals de vakbekwaamheid is uitstekend.

Service
Rob de Groot (Doetinchem)
13/07/2016
10

Vriendelijke en professionele deskundige dealer!

Verkoop
No kok (Amsterdam)
06/07/2016
0

Benzine verbruik stelt. mij erg teleur Ik Voel mij erg belazerd zal zeker geen toyota meer kopen Geen beste reclame

Service
Jan Papenburg (Doetinchem)
29/06/2016
8

Wij geven een 8, omdat we al sinds 1997 in alle opzichten tevreden zijn met deze dealer.

Verkoop
Jan Gillissen (Lichtenvoorde)
27/06/2016
7

Welkom bij intrede in showroom zou hartelijker kunnen zijn

Service
Anoniem
23/06/2016
9

Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen.

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Goede service. Prettige omgang. Duidelijke afspraken vooraf.

Service
de heer R.R. Annema (Lichtenvoorde)
22/06/2016
8

Goede service, je wordt prima te woord gestaan met begrip voor de situatie.

Verkoop
Welrent BV (Groenlo)
22/06/2016
9

vertrouwd gevoel, prettig bediend

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
9

Goede uitleg, komt betrouwbaar over. Je kon van alles vragen en neemt de tijd hiervoor.

Verkoop
Anoniem
01/06/2016
10

open eerlijk en betrouwbaar

Service
fam. van Holten (borculo)
01/06/2016
8

vriendelijk personeel, denken oplossings gericht mee.

Service
Anoniem
18/05/2016
10

Uitmuntende service

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
9

altijd duidelijk. volledig. klachten worden direct aangepakt voor n oplossing. afspraken worden na gekomen

Service
Fam. Volman/Bueters (Nijmegen)
11/05/2016
10

Omdat we ze top vinden !

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Als het te vervangen onderdeel ( de Waterpomp ) op voorraad was geweest en direct vervangen
had kunnen worden hadden ze een 10 verdiend ! Nu moet er een keer voor terug. !
Maar ik krijg een vervangende auto , dus kan ik er mee leven !

Service
JGM Miedema (Varsseveld)
20/04/2016
9

Al jaren prima ervaring met deze dealer.

Service
Anoniem
13/04/2016
10

De afspraken worden nagekomen geen rare rekeningen duidelijke uitleg auto wordt schoon afgelev erde en de werkplaatsafspraak word snel bevestigd via de mail

Service
Anoniem
05/04/2016
9

vertrouwelijk, vriendelijk en betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
29/03/2016
9

goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
16/03/2016
3

Dealer is arrogant en waant zichzelf te groot voor een 'kleine klant met maar 1 particuliere auto'
Ze zeggen zo goed te zijn, maar ben na twee jaar klant te zijn achteraf nog nooit tevreden geweest met hen als garage. Voel me nooit serieus genomen

Service
Nol Oosterink (Varsseveld)
16/03/2016
9

correcte behandeling, vriendelijk, deskundig,

Service
Taliet van der Neut (Aalten)
16/03/2016
8

Zakelijk,vriendelijk,correct.Om voor een 10 in aanmerking te komen moet er een doos sigaren op tafel staan

Service
J. Relker (Eibergen)
03/03/2016
8

Ik ben tevreden, de prijs van beurten is bekend. Je wordt gebeld over extra kosten. Auto werd netjes gewassen afgeleverd.

Service
Frank Adema (Lichtenvoorde)
02/03/2016
10

Al meer dan 10 jaar kom ik tot mijn volle tevredenheid bij deze dealer.Men staat mij altijd vriendelijk te woord. Ik krijg mijn auto altijd weer perfect terug en deze is dan ook nog prima gewassen.
Ik ben een zeer tevreden klant van deze dealer en verwacht dat nog lang te blijven.

Verkoop
Johan B.W. Aartsen (Warnsveld)
02/03/2016
8

Op dit moment tevreden, keurige showroom. Nette verkoper. Baliemedewerkers correct. Monteurs in de garage netjes. Lekkere koffie.
Pluspunt van deze dealer is de aparte ruimte waar de auto door de verkoper wordt afgeleverd. Verkoper wordt niet gestoord en kan alle aandacht aan de klant besteden. De Garage is nieuw voor mij, dus over een jaar kan ik een beter beeld schetsen.

Service
Dhr R Lensink (Harreveld)
29/02/2016
9

prima prijs kwaliteit en betrouwbaarheid.

Service
Dinant te Grotenhuis (Neede)
24/02/2016
9

Ze zijn zeer behulpzaam en altijd vriendelijk en een goede garage.

Service
Patrick (Groenlo)
24/02/2016
8

ik weet het niet
maar de dealer is gewoon

Verkoop
Anoniem
17/02/2016
7

Prima aflevering van de nieuwe auto. Prijsstelling van accessoires aan de hoge kant.

Service
Ad Elshout (Lichtenvoorde)
15/02/2016
9

Aardig en deskundig personeel. Staat je altijd vriendelijk te woord.
Heeft altijd tijd voor de klant.

Verkoop
Anoniem
10/02/2016
8

Goede service en gastvrij

Verkoop
G.van Dongeren (Groenlo)
08/02/2016
9

Vriendelijk, duidelijk. goede service. afspraken zijn helder en worden nagekomen

Service
A.J.M.Hilderink (Haaksbergen)
03/02/2016
10

zeer kundig personeel met een prettige service

Service
Doornink (AALTEN)
03/02/2016
9

wordt altijd goed geholpen geen klachten prima dealer.

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
9

Correct en to the point.

Verkoop
Dhr. À. Bos. (Eibergen.)
28/01/2016
10

Dit bedrijf komt alle afspraken na, geeft extra service en is super netjes.

Service
Albert Droppers (Eibergen)
13/01/2016
10

Hebt u dat ook? Dat je het gewoon gaat vinden dat je een correcte bevestiging krijgt van een eerder gemaakte afspraak. Dat je uiterst vriendelijk wordt ontvangen door de manager van de werkplaats. Dat er gevraagd wordt naar eventuele problemen met uw auto. Dat de auto wordt toevertrouwd aan een zeer deskundige monteur. Dat de auto na de grote beurt getest wordt en daarna nog even in de wasstraat een gedaanteverwisseling ondergaat. Dat het bedrag van de afgegeven factuur precies klopt met het bedrag genoemd in de bevestigings-email. Dat de showroom en de koffiehoek er zeer uitnodigend uitzien. Daar staat Toyota Kormelink in Groenlo al jaren voor garant. En daarom hebben we ook deze keer deze dealer beoordeeld met een 10.
En toch......... gingen we deze keer met een enigszins verdrietig gevoel naar huis. We hoorden namelijk dat de uiterst vriendelijke en meelevende manager van de werkplaats de firma Kormelink gaat verlaten en dan mag gaan genieten van zijn pensioen. We hebben hem hartelijk bedankt

Service
Anoniem
06/01/2016
9

Toyota Kormelink is bijzonder klantvriendelijk en biedt een hele goede service. Mijn auto's worden door hen prima onderhouden en ze zijn heel transparant in wat er gaat gebeuren

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Nette onderneming. Spik en span uitstraling. Behulpzaam.

Service
Anoniem
14/12/2015
10

Alles wordt correct en vriendelijk afgehandeld. Goede ontvangst

Verkoop
Hans Oostveen (Ruurlo)
14/12/2015
10

Voor ons is het perfecte dealer. gewoon goed in alle zaken.

Service
C.Bosman
09/12/2015
8

Vind ik al heel hoog

Service
Henk nijhoff (Groenlo)
09/12/2015
10

Van a tot z klopt alles
Het houd niet op bij een aankoop de service is perfect
Goede ontvangst door het receptie Team
Ook al ken je hen persoonlijk, dat heeft geen in vloed op hun handelen.
Ieder die daar de zaak verlaat met of zonder aankoop of reparatie, gaat weg met een goed gevoel

Service
Marlon Meijer-Willink (Winterswijk)
07/12/2015
8

Klantvriendelijkheid
Persoonlijke benadering
Kundigheid
Afspraken worden nagekomen
Juiste prijs kwaliteit verhouding

Service
Wim Aalderink (Winterswijk)
03/12/2015
9

stipt, correct en altijd volgens afspraak!

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Wij zijn heel tevreden over deze dealer ondanks het feit, dat we ongeveer een half uur moeten rijden.

Service
dhr. J.H.Obbink (Aalten)
02/12/2015
9

Correcte en vriendelijke behandeling, komen afspraken na en bij eventueel meerwerk wordt eerst contact met ons gezocht om te overleggen.

Service
dick van de kraats (Lochem)
02/12/2015
8

afspraken worden correct nagekomen-reparaties worden naar mijn mening correct uitgevoerd -personeel is vriendelijk en voorkomend

Service
Dhr.J.Hogeboom (Winterswijk)
30/11/2015
9

wordt er altijd vriendelijk en heel correct geholpen.

Service
Henk van Haren (Ruurlo)
26/11/2015
9

Gewoon een goede garage.

Service
Anoniem
25/11/2015
9

10 betrouwbaar en eerlijk

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Een goede vertrouwde eerlijke zaak.

Service
Henk Wieskamp (Haksbergen)
25/11/2015
10

de ontvangst de omgang je voelt je gelijk thuis

Service
J.A.B Bongaarts (Groenlo)
25/11/2015
8

graag geef ik een tien ,maar een acht is zeker ook goed .

Service
Clementine de Koe (Winterswijk)
19/11/2015
10

Ben al jaren tot volle tevredenheid klant bij deze dealer. Altijd hulpvaardig en meedenkend.

Verkoop
Anoniem
18/11/2015
9

Professioneel, vriendelijk en prima service.

Service
Dhr. Thomas van kesteren (Groenlo)
18/11/2015
8

Werkzaamheden en controle zijn goed

Service
Aad van Hasselt (Hengelo)
16/11/2015
9

Iedereen is klantvriendelijk, lossen problemen goed op ( een vervelend tikkend geluid is verholpen waar veel uren in hebben gezeten) en je voelt je er welkom.
De showroom, de indeling en de uitstraling zijn prachtig!
De eerlijkheid en openheid is iets wat hoog in het vaandel staat.
Ik woon zelf in Hengelo, maar ik rijd graag naar Groenlo voor mijn Toyota!

Service
mevr.H.Daas (Lichtenvoorde)
11/11/2015
9

duidelijke afspraken , deskundige vakbekwaamheid,klant vriendelijk,

Service
G.van Eeuwijk (Ruurlo)
10/11/2015
9

Klantvriendelijk en bekwaam

Service
Anoniem
05/11/2015
10

zeer klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
04/11/2015
9

Vriendelijkheid, persoonlijke aandacht en in de buurt.

Service
Anoniem
04/11/2015
8

Goed

Verkoop
Anoniem
04/11/2015
9

Hij was zeer correct en erg klantvriendelijk en duidelijk!!

Service
Mevr. A Vogel (Rijssen)
04/11/2015
10

altijd correct en klantvriendelijk

Verkoop
Yvonne & Peter (Groenlo)
04/11/2015
10

Wij zijn al bijna 17 jaar klant bij Autobedrijf Kormelink in de vestiging te Groenlo.
Onlangs een nieuwe auto gekocht de Toyota Yaris Hybrid.
Bij Autobedrijf Kormelink is zowel de klantvriendelijkheid bij aankoop als onderhoud van een perfecte kwaliteit welke je tegenwoordig zelden aantreft.
Ze zijn zeer service gericht en duidelijk in de beloften, welke voor 100% worden gekomen.
Wij kunnen u dit bedrijf van harte aanbevelen.

Service
freek de vries (neede)
29/10/2015
10

goede service vriendelijke mensen lekkere koffie kortom alles uitstekend

Service
P.G.Bot (Groenlo)
29/10/2015
9

Omdat ik geen enkel negatief punt kan bedenken

Service
Anoniem
21/10/2015
10

Ter zake kundig, flexibel, afspraak is afspraak, vooraf overleg bij (extra) reparaties, vriendelijke medewerkers en behulpzaam.

Service
Anoniem
21/10/2015
9

altijd vriendelijk, correct en betrouwbaar, niet opdringerig

Service
Sylvia (Den Haag)
21/10/2015
10

De dealer komt op mij betrouwbaar over, klantgericht, flexibel en een prettige wachtruimte.

Service
Anoniem
15/10/2015
10

Zeer prettig. moeiteloos afspraak maken via agenda op internet.,leenauto/en weer schoon afgeleverd.met duidelijke uitleg.bedankt

Service
Anoniem
14/10/2015
9

goed overleg, afspraken nagekomen e.d.

Service
Wim Bouwmeester (Eibergen)
14/10/2015
10

De service is top. Het LEAN concept van Toyota zie je en merk je ook bij deze dealer

Verkoop
Dhr. L.P. Baard (Borculo)
12/10/2015
9

Zeer plezierig en uiterst correct

Service
E.Hakken (Haarlo)
07/10/2015
9

Fine en goede dealer

Service
Henk van Baak (Groenlo)
30/09/2015
9

Prima service
Vriendelijk
En de auto top gewassen en schoongemaakt zonder vragen en kosten

Service
Anoniem
28/09/2015
9

Goede dealer, betrouwbaar en goede service.

Service
Henk Tuut (Varsseveld )
24/09/2015
10

Uitermate vakkundig personeel. Klantvriendelijke uitstraling en ook geïnteresseerd in de persoonlijke en/of gezinsomstandigheden van de cliënt.

Service
Anoniem
16/09/2015
9

prima garage, altijd correct.

Service
Anoniem
16/09/2015
10

Duidelijk, vriendelijk, goed werk afgeleverd. maar daar betaal je dan ook voor.

Service
H.A.J. Besseling (Eibergen)
11/09/2015
10

Personeel is zeer en deskundig

Verkoop
Rob Baaij (Almen)
11/09/2015
10

Autobedrijf Kormelink B.V. komt bij mij over als zeer correct en deskundig bedrijf. Het is een keurig en ook groot bedrijf met veel keus. De auto die je op het oog hebt staat er zeer waarschijnlijk. Verder is men daar erg vriendelijk en voel je je als klant welkom. Het is weliswaar mijn eerste Toyota die ik gekocht heb maar het voelt goed.
En last but not least. Mijn nieuwe Toyota Auris Hybrid rijdt fantastisch. Ik wil denk ik nooit meer een schakelauto. Stil en relaxed rijden. Groet van een uiterst tevreden klant.

Service
Tennis Academy Effort (Eibergen)
26/08/2015
9

Deze dealer heeft een dienstbare, klantgerichte instelling!

Service
Tonnie Jansen (Borculo)
25/08/2015
10

Goed georganiseerd bedrijf ,vakbekwame monteurs en klantvriendelijk .

Service
johan onstein (eibergen)
20/08/2015
9

priema monteurs en een uitstekend personeel

Service
Dhr. Wim Beusker (Lichtenvoorde)
13/08/2015
9

Vriendelijk, correct en goede service

Service
Anoniem
05/08/2015
10

Zeer vriendelijk ontvangen, kon wachten op de kleine beurt. Kopje koffie gekregen. Zelf een wandelingetje gaan maken en werd ondertussen gebeld in de stortregen met het aanbod me ergens op te pikken zodat ik droog kon zitten. Zeer tevreden.

Verkoop
Jan Nieuwenhoven (Enschede)
29/07/2015
10

Goede ontvangst, begeleiding bij het verkoopproces en afleverproces, duidelijke offerte en een goede inruilwaarde en prima beukenhorst koffie.

Service
Anoniem
22/07/2015
9

Correcte service op alle fronten

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
10

zeer goeie dealer. erg behulpzaam vooral tijdens en na mijn ongeluk.

Verkoop
Hans Razat (Aalten)
22/07/2015
10

Ik werdt uitstekend geholpen !

Service
Mevr. Berghuis (Ruurlo)
16/07/2015
10

Je word hier altijd vriendelijk en snel geholpen.

Service
Dhr. R.A. Ruesink (Eibergen)
15/07/2015
8

Vriendelijk personeel, lekkere koffie, geen wachttijden, goede leen auto

Service
Anoniem
13/07/2015
9

Zijn zeer tevreden met deze dealer,maar een tien is voor onze lieve Heer.

Service
R.R. Annema (Lichtenvoorde)
08/07/2015
9

Goede uitstraling, prettig contact, goede service.

Verkoop
Anoniem
24/06/2015
9

wordt altijd correct behandeling

Service
Erik Hilderink (Haaksbergen)
24/06/2015
10

omdat ik daar goed behandeld wordt mooie ligging,
er is daar altijd netjes en schoon.

Verkoop
Rien Hoekstra (Wapenveld)
24/06/2015
9

Zeer klantvriendelijk. 100% vakkennis. Perfecte aflevering.

Service
arie heutink (eibergen )
18/06/2015
10

Goede snelle service geen Problemen gewoon netjes

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
9

deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
9

Er zowel in de richting van de klant als in de richting van Kormelink gedacht. De klant krijgt alle tijd die nodig is en je wordt niet afgekapt.

Service
Anoniem
17/06/2015
9

nooit iets op aan te merken gehad

Verkoop
Cor Rebergen (Delden)
17/06/2015
10

Staat altijd voor je klaar of bemiddeld

Service
Dhr. A. van Vliet (Winterswijk)
17/06/2015
9

Ze werken correct

Service
Anoniem
04/06/2015
10

De reparaties of controles worden altijd nauwkeurig uitgevoerd. Men is altijd bereid om uitvoerige informatie te geven over de uitgevoerde werkzaamheden. De contacten met het personeel zijn altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Service
Anoniem
03/06/2015
8

Tijd en afspraak correct.

Service
Jan Vermeer (Zutphen)
03/06/2015
8

Vanaf het eerste contact via de telefoon om een afspraak te maken voor een proefrit, tot aan de koop, en het onderhoud is het erg prettig met deze mensen zaken te doen. De koffie staat altijd klaar, en tot op heden zijn alle werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Dvan de Kraats (Lochem)
26/05/2015
8

in alle opzichten vind ik de contacten die ik met de garage heb heel plezierig-ook de werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn naar mijn tevredenheid

Service
J.A.B Bongaarts (Groenlo)
26/05/2015
9

omdat ik heel goed ben behandeld ,een tien was ook wel op z`n plaats

Service
Anoniem
20/05/2015
10

Eerlijkheid, service verlening en vakmanschap

Service
Anoniem
20/05/2015
10

Ik ben al meer dan vijftien jaar uiterst tevreden over mijn garage!

Service
C. Kuppens (Eibergen)
20/05/2015
10

Goede voorlichting en service. Alles netjes en correct.

Service
Dhr. F.X. Trieschnigg (Groenlo)
20/05/2015
10

Ik ben tevreden over informatie van de uit te voeren reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. en over de feitelijke uitvoering hiervan.

Service
Stef Geenen (Winterswijk)
20/05/2015
10

Prima garage!

Service
b,vrieze (aalten)
18/05/2015
10

omdat ik altijd heel correct en vriendelijk ben geholpen door alle medewerkers.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

betrouwbaar, correct

Service
G. van Eeuwijk (Ruurlo)
13/05/2015
9

vakkundig en zeer vriendelijk en correct

Service
Tine Kok-de Winter (Aalten)
13/05/2015
10

Vriendlijk personeel,deskundige monteurs, de koffie staat altijd klaar en er liggen 2 actuele kranten en ook nog eens een actuele lees map, wat kan een mens zich nog meer wensen als je wacht tot de auto klaar is.

Service
Anoniem
30/04/2015
9

Goede service

Service
A. B.W.Stevens (Winterswijk)
29/04/2015
9

Vriendelijk en correct.

Service
A.D.A. de Ronde (Warnsveld)
29/04/2015
9

Wij rijden nu onze tweede Toyota Verso S en zijn heel tevreden over de auto en de dealer. Ik moet vanaf mijn woonplaats wel een half uurtje rijden, maar dat heb ik er zeker voor over.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Ze zijn behulpzaam,vriendelijk.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Een garage waar je goed zaken mee kan doen. Die oplossingsgericht klaar staan voor vragen.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Goede uitstraling, zeer tevreden. rijd al meer dan 30 jaar toyota

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Goede communicatie en klantvriendelijk. Tijdens het wachten lekker bakje koffie.

Service
Buijteweg, AJ (Almere)
29/04/2015
10

Betrokken, betrouwbaar

Service
Dinie van Bree Kistemaker (Borculo)
29/04/2015
10

Prima service en heel klantvriendelijk en lekkere koffie!!!!

Service
Margriet Markerink (Groenlo)
29/04/2015
10

vriendelijke dealer en medewerkers, uitstekende service

Verkoop
Anoniem
09/04/2015
10

Zeer correcte behandeling en afhandeling.
Heel vriendelijke mensen van verkoper/ receptie tot monteurs toe.

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Hulpvaardig, correcte af-/behandeling, communicatief

Service
Anoniem
08/04/2015
9

Klantvriendelijk en deskundig

Service
Mini Groenewoud (Borculo)
08/04/2015
10

een fantastisch bedrijf, met vriendelijke deskundige mensen!

Service
Frans Schutten. (Groenlo)
01/04/2015
7

Klantvriendelijk.

Service
Marilyn Dunnington (Ruurlo )
30/03/2015
9

goede service en zeer goede vakmensen beste kwaliteit.

Service
Marilyn Dunnington (Ruurlo )
30/03/2015
9

goede service en zeer goede vakmensen beste kwaliteit.

Service
Anoniem
25/03/2015
9

Echt perfect geregeld, APK en beurt ineen, auto lekker gewassen en kleine opmerkingen die ik had zijn prima verholpen!

Service
Dhr E.Hakken (Haarlo)
25/03/2015
9

Fijne en prettige dealer goede hulp met alles wat er gevraagd wordt.

Service
chris jansen (aalten)
19/03/2015
9

alles wat er af gesproken wordt komt men na dus ik ben zeer tevreden

Service
Dh. J van Zoelen (Winterswijk)
18/03/2015
8

voorlichting goed, prettige opvang in een woord prima.

Service
Dinant te Grotenhuis (Neede)
18/03/2015
9

zeer vriendelijk,met een bakje koffie erbij.

Service
Anoniem
11/03/2015
8

Het werk is m.i. goed gedaan. Een 10 geef ik alleen als ik denk dat het niet nog beter kan.

Verkoop
Anoniem
11/03/2015
10

Goede service

Service
B.Janssen (Groenlo)
11/03/2015
9

men wordt correct en netjes te woord gestaan en behandeld.

Verkoop
Geert ten Dolle (Winterswijk)
11/03/2015
9

dit is mijn 13 e Toyota en altijd van deze garage. daarom.

Verkoop
Fam. Mensink-Baks (Winterswijk)
02/03/2015
10

Aankoop van onze nieuwe Toyota Auris TS verliep prima. Het is heerlijk om met de elektromotor en alle raampjes open zachtjes over een stil bosweggetje te rijden en alle vogeltjes te horen fluiten. Leuk hoor zo'n hybride!

Verkoop
Anoniem
25/02/2015
8

Een 8 is een mooi cijfer

Service
dhr. Engelbarts (lichtenvoorde)
18/02/2015
9

Correct en vlotte ontvangst,, service is goed, eerlijke prijsopgave, service staat hoog aangeschreven, auto wordt uiterst correct nagekeken, 9 +.

Verkoop
Joop Bennink ( Beltrum )
18/02/2015
10

Hallo
We zijn uitstekend behandeld en ook in alle rust goed door genomen welke auto voor het meest geschikt was ,we zijn ook prima geslaagd en hebben er ook veel plezier mee.

Groetjes Joop Bennink

Verkoop
Anoniem
12/02/2015
9

Vriendelijk
Duidelijk
Correct
Geduldig
Inruilprijs

Service
Anoniem
12/02/2015
10

Vakbekwaam, prettig contact, prettige service, correcte after sales.

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
10

goede inruil en een prima service

Service
De Hr. Th. Theissen (Groenlo)
11/02/2015
9

Goede service en vakkundig personeel

Service
Nol Oosterink (Varsseveld)
11/02/2015
9

De klantvriendelijkheid, belangstelling voor de klant en de auto en de deskundigheid van het personeel zorgen voor een hoog cijfer.

Verkoop
Anoniem
10/02/2015
9

Zeer klantvriendelijk, goed op de hoogte en uitgebreide uitleg bij aflevering.

Service
B.M. Nardie Toebes (Winterswijk)
05/02/2015
10

Mijn Toyota Yaris is zijn 13e levensjaar ingegaan.
Prima door de garage onderhouden, op tijd vermelding van de kosten.
Of door iemand gebeld en in overleg reparatie laten uitvoeren.
Zelfs door de wasstraat gereden, super.
Leuk en fijn contact met de mensen van de werkplaats.
Volgende keer zal ik (als ik er aan denk) appeltaart voor jullie meenemen.

Service
Dhr.Doornink (Aalten)
05/02/2015
9

ik heb geen enkele aanmerking op deze dealer ben altijd zeer goed geholpen.

Service
Anoniem
27/01/2015
9

Zeer goede en snelle service.
Altijd zeer klantvriendelijk en duidelijk over de te verwachte kosten.

Verkoop
Henk Wieskamp (Haaksbergen)
26/01/2015
10

De totale netheid van het bedrijf en de mensen waardoor je wordt benaderd. IK ben in mijn eigen ogen ook correct en hou van netheid om mij heen dat was voorheen op mijn werk zo en ook thuis.

Service
J.W. Oostveen (Ruurlo)
21/01/2015
10

Zowel de aankoop van een voertuig als de aflevering zijn correct.

Service
Albert Droppers (Eibergen)
14/01/2015
10

Onze afspraak hebben we elektronisch gemaakt en daarop kregen al snel een keurige bevestiging.
We werden op de geplande datum allervriendelijkst ontvangen: men had ons verwacht. Men luisterde goed en met aandacht naar onze opmerkingen en vragen. Een gekwalificeerde monteur heeft de werkzaamheden op zich genomen. Er werd gedegen gewerkt volgens een onderhoudsschema van Toyota. Alle onderdelen die voor controle in aanmerking kwamen werden minutieus gecontroleerd. Ook waren we meer dan welkom in de showroom en bij de koffiebar: (Beukenhorst koffie!!!). Zoals altijd zag het hele bedrijf, zowel de showroom, de informatiebalie als de werkplaats er super schoon en verzorgd uit. Ook de monteurs en het andere personeel zagen er 'fris en fruitig' uit. Last but not least: de rekening was duidelijk en conform het door Toyota voor deze beurt opgestelde tarief. Kortom: dit bedrijf is voor elke automobilist een aanrader.

Service
Anoniem
12/01/2015
9

Goede garage en vlotte service.

Verkoop
Anoniem
29/12/2014
9

Vriendelijk, veel aandacht, goede kennis

Service
Fam. H. Meijer (Winterswijk)
23/12/2014
10

dit is zeer correcte en keurige garage. met personen die ons altijd met respect behandelen.

Service
Wil Vlessert (Borculo)
09/12/2014
9

Zeer correcte behandeling en service, overeenkomstig de gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
08/12/2014
8

Hoge Kwaliteit ,goede service .afstand naar de garage is dichtbij huis..fijne mensen.betrouwbaar ..

Service
Dhr E.Hilderink (Haaksbergen)
08/12/2014
10

Het is daar schoon vriendelijke personeel en als je moet wachten,
krijg je koffie aangeboden

Service
Aart (Groenlo)
02/12/2014
8

Correcte opstelling en goede afhandeling van de werkzaamheden

Service
Anoniem
02/12/2014
7

Goeie ervaring

Service
Anoniem
02/12/2014
8

Correct, punctueel, vriendelijk, professioneel.

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Nooit problemen

Service
Jan Dekker (Groningen)
02/12/2014
10

Zeer klantvriendelijk. Deskundig personeel gemakkelijk benaderbaar. Er staat altijd een leenauto voor je klaar als je je auto ter reparatie brengt. Betrouwbaar en straalt vertrouwen uit. De koffie staat altijd klaar in deze gemoedelijke garage op het platteland. Een garage waar je je echt thuisvoelt.

Service
jan schouten (eibergen )
02/12/2014
9

hij is netjes

Verkoop
roseboom (lochem)
02/12/2014
10

prima bedrijf, klant vriendelijk en goede knowhow

Service
Arie ten Harkel (Eibergen)
01/12/2014
9

In alle opzichten betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
18/11/2014
10

Goede service en veel kennis

Verkoop
Anoniem
12/11/2014
10

Toyota Kormelink verleent uitstekende service, denkt met je mee en zorgt dat je met nog meer plezier in je Toyota rijdt!

Service
Anoniem
27/10/2014
9

tevreden!

Service
Ray Ruesink (Eibergen)
27/10/2014
8

vriendelijkheid en goed opgeleide monteurs

Verkoop
Stef Geenen (Winterswijk)
21/10/2014
10

Vriendelijk, betrouwbaar, correct, duidelijk, thuisvoelen, prachtig mooie auto's

Service
Hans Miedema (Varsseveld)
14/10/2014
10

Kennis van zaken, gastvrijheid, vriendelijkheid en service conform afspraken.

Verkoop
Ronnie Hoenderboom (Lichtenvoorde)
14/10/2014
9

Altijd correct en vriendelijk.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Prima garage met goede service.

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
9

Vriendelijkheid, duidelijke uitleg.

Service
Dhr. willy Strengers (Winterswijk)
08/10/2014
10

De zaak heeft een moderne uitstraling, alles is goed en overzichtelijk.
Er heerst een goede sfeer, wachtruimte voorzien van koffie automaat en krantje.

Service
Dhr. W. Bouwmeester (Eibergen)
07/10/2014
10

Kormelink zal je nooit verrassen met vreemde kosten. Alles is vooraf besproken en verklaarbaar. Kennis van Toyota is ruimschoots aanwezig. Een 10 geef ik ze.

Verkoop
Anoniem
01/10/2014
10

Enkele dagen na aankoop was ik even de weg kwijt hoe de auto moest starten, ik heb gebeld met de Dealer en binnen 10 minuten was hij hier, opnieuw uitgelegd en heel geduldig was hij, chapeau!

Verkoop
Anoniem
01/10/2014
10

Goede inruilprijs, service en klantvriendelijkheid

Service
J.H. Polman-Dreteler (Diepenheim)
01/10/2014
10

Doen wat je zegt!!!

Service
Anoniem
23/09/2014
7

omdat de communicatie goed is, een 7 is ruim voldoende, het moet voor de werknemers en dealer werkbaar blijven.
Als het te overdreven gaat worden lijkt het kruiperig gedrag.

Service
Anoniem
19/09/2014
10

Alles is prima voor elkaar, aardig bij de receptie, correcte uitvoering van de onderhoudsbeurt,vakkundig personeel,letten ook op de kleine dingen.

Service
Anoniem
19/09/2014
10

Goede service en snelheid , ook op zaterdag

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Nette zaak, beleefde mensen, betrouwbare indruk. Mogelijkheid voor vervangend vervoer.

Service
j w Simmelink (groenlo)
19/09/2014
10

zeer correct en goed behandeld

Service
Anoniem
09/09/2014
9

Goede service, vriendelijke mensen

Service
Joska Keunekamp (Winterswijk)
03/09/2014
10

Duidelijk, geduldig om mij aan te horen, vriendelijk en goed.

Service
Anoniem
26/08/2014
9

Service, duidelijk afspraken, altijd volgens afspraak

Service
Els Jansen (Millingen aan de rijn)
26/08/2014
9

Zeer vriendelijk en correct

Service
Anoniem
25/08/2014
9

Volgens mij verder een goede garage

Service
dhr R.Visser (Baarn)
20/08/2014
10

snelheid , duidelijk en vriendelijke uitstraling.

Service
Anoniem
19/08/2014
9

goed en mooi bedrijf

Service
Anoniem
14/08/2014
8

klantvriendelijk. goede service

Service
dhr
14/08/2014
9

Service, deskundig, vriendelijk en beloften nakomen

Verkoop
AAM Monasso (Groenlo)
12/08/2014
10

Alles was goed. Geen op- en aanmerkingen, dus 100 0/0 = 10.

Service
Dhr. J. Schott (Groenlo)
07/08/2014
10

Altijd goede service en zeer vriendelijk personeel

Service
Anoniem
05/08/2014
9

uitstekende service, goede afspraken, duidelijke uitleg onderhoud , flexibel etc.

Service
Anoniem
05/08/2014
8

algemene indruk is goed

Verkoop
Chris Hogendoorn (Winterswijk)
29/07/2014
10

Een prima verkoopverhaal, een heel prettige contact en een goede inruil van onze auto

Verkoop
Anoniem
25/07/2014
9

De dealer is helder en duidelijk staat volledig achter zijn product heeft een mooie showroom en is service gericht

Service
B Geerdinck (Groenlo)
25/07/2014
8

Vakkundig

Service
Anoniem
24/07/2014
9

Dienstverlening is gewoon goed en op een prettige manier.

Service
Bert Piek (Winterswijk)
24/07/2014
10

perfecte service en ze beloven wat ze zeggen

Service
Dhr.F.Houben (Winterswijk)
23/07/2014
10

Correct eerlijk betrouwbaar.

Verkoop
Fam. E. Hakken (Haarlo)
22/07/2014
9

Zeer goede verzorging nadat de auto Total los was en de dealer regelde alles naar volle tevredenheid en daarom was de keuze van de auto niet mogelijk en bij welke garage zeer goed geholpen en goede uitleg bij de nieuwe auto.pluim verdient voor deze garage

Verkoop
Anoniem
17/07/2014
9

Een prima dealer, welke meedenkt met de client

Service
Anoniem
16/07/2014
9

correcte en prettige afhandeling van zaken

Service
van leeuwen (groenlo)
16/07/2014
9

Omdat het allemaal top is geregeld

Service
Anoniem
09/07/2014
8

Netjes behandeld keurig te woord gestaan. Goede uitleg

Service
Anoniem
09/07/2014
10

Vriendelijkheid, meedenkend, uitleg wordt gegeven.

Verkoop
H.J.Wullink (Winterswijk)
26/06/2014
9

Als je sinds 1990 om de drie/vier jaar een nieuwe auto koopt bij deze dealer, zegt dit denk ik genoeg. Ze hebben een zeer goede en plezierige
after-sales organisatie en dat vind ik een belangrijk gegeven. Commercieel kan ik er steeds ook op een goede manier uitkomen.

Service
H.L. de Fauw (Winterswijk)
26/06/2014
8

omdat wij zeer tevreden zijn

Service
J. Timp (Neede)
26/06/2014
9

Ongeveer 14 jaar onze dealer, nog nooit een klacht gehad die niet tot volle tevredenheid werd opgelost.
Zeer betrouwbaar, altijd voorkomend, altijd een open oor voor onze problemen en nooit een afspraak gemist.
Monteurs zijn al zo lang in dienst als wij in de werkplaats komen, en volgen regelmatig de nieuwe cursussen en bijscholingen.
Kortom geen enkele reden om van dealer te veranderen.

Service
w.ketting (geesteren gld)
26/06/2014
9

goede afspraken

Service
Anoniem
05/06/2014
9

Om dat te vreden bent

Verkoop
B.G. Bluiminck (Lichtenvoorde)
05/06/2014
9

correkte afhandeling

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.