Beoordelingen 

484 commentaren van in totaal 484 beoordelingen
Service
B.J.M. van Lith (Groenlo.)
04-09-2019
9

Vriendelijk. Correct. Kundig.

Service
Loet Baard (Borculo)
04-09-2019
9

Een zeer betrokken dealer die het klantvriendelijk zijn hoog in haar vaandel voert!

Verkoop
Rob Beerthuizen (Winterswijk)
04-09-2019
10

Bijzonder klantvriendelijk. Dit familiebedrijf denkt mee, is superbetrouwbaar en houdt zich aan gemaakte afspraken: TOP !!

Service
Dhr. J.A.M. Mars (Ruurlo)
04-09-2019
9

Ze doen wat ik als klant graag wil dat ze doen. Ze hebben service hoog in het vaandel staan.

Service
Geert ten Dolle (Winterswijk)
30-08-2019
10

wij zijn al 30 jaar klant dat wil wat zeggen.

Service
Friys Houben. (Winterswijk)
27-08-2019
10

Het is gewoon goed Anders was ik daar geen klant meer.

Service
Frank Adema
16-08-2019
9

Prima dealer, mooi bedrijf.

Service
Sylvia (Rijswijk)
14-08-2019
10

Vriendelijk, zeer bekwaam en betrouwbare garage.

Service
Marion
07-08-2019
9

Klantvriendelijk en goede service.

Verkoop
E. van Emmerik (Delden)
23-07-2019
9

Zeer correcte en vriendelijke bejegening door de verkoper. Hij nam alle tijd voor mij. De inruilprijs voor de vorige auto was overeenkomstig met mijn verwachtingen.

Verkoop
Tiana jantje piepers (Winterswijk)
23-07-2019
10

Vriendelijk personeel

Verkoop
Jeroen Stevens (Lievelde )
23-07-2019
10

Prima ontvangst. Duidelijk verhaal. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen . Prettig in de omgang. Aan te bevelen.

Verkoop
Janine Tops (Groenlo)
23-07-2019
10

Goede persoonlijke service

Verkoop
MWG Meijer-Willink
23-07-2019
9

De ontvangst, uitleg, prijsopgave en toelichting van werkzaamheden, tijdsduur, afspraken......alles altijd uiterst correct en kundig.Rij inmiddels in mijn 5e Toyota en dat zal niet gauw veranderen!Fijne dealer.

Verkoop
Bruil.A. (Ruurlo)
23-07-2019
10

Keurige zaak, Komen afspraken na. Goede service.

Verkoop
J.Raterink (Winterswijk )
23-07-2019
10

Gewoon een top garage!

Verkoop
W. Dijkman-Geukes (Eibergen)
23-07-2019
9

Je voelt je als klant welkom

Service
J. Kolstee
19-07-2019
8

goede garage en personeel

Service
hr.G.Hofman. (Groenlo)
17-07-2019
9

Ik ben sinds 2002 klant bij de Fa.Kormelink en heb altijd naar tevredenheid met een toyota rond kunnen rijden,zonder ooit extra kosten te hebben gehad.Ik hoop dan ook nog lang klant te blijven bij de Fa.Kormelink!

Service
Stef Geenen (Winterswijk)
11-07-2019
10

correct, vriendelijk, degelijk, betrouwbaar, meedenken, vakkundig, soepel

Service
Chris Hogendoorn (Winterswijk)
21-06-2019
10

Goede service en vriendelijke mensen. Mooie ruimte om mensen te ontvangen.

Service
Alex Volman en Sandra Bueters (Nijmegen)
07-06-2019
10

Prima familiebedrijf; prachtig gehuisvest; zij staan voor een prima service; denken met de klant mee en zijn zeer klantvriendelijk; prima servicebeurten voor een prima prijs; al diverse auto's hier gekocht en ingeruild en daarover altijd zeer tevreden; wat zij beloven dat doen zij ook en ondanks dat wij voor een beurt helemaal van Nijmegen naar Groenlo moeten hebben wij dit er graag voor over !!

Service
Esselink
07-06-2019
10

Prima prijs-kwaliteitsverhouding, Prettige mensen met verstand van zaken.

Service
Dhr. H. Mulder (Groenlo)
22-05-2019
9

betrouwbaar/eerlijk en vriendelijk, vooraf krijgt met prijsopgave.

Service
G.W.Wassink (Aalten )
10-05-2019
8

Prima bedrijf streven naar beter doe je met een 8 maar een 10 denkt men dat hebben wij in de pocket.

Service
Aw blikman (Nijmegen)
03-05-2019
10

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

Service
Mart Keuning (Berkel en Rodenrijs)
24-04-2019
9

De dealer verdient een 9 vanwege de buitengewoon klantvriendelijke, persoonlijke benadering en service!

Service
winkelhorst (haaksbergen)
18-04-2019
8

Verdienen dit.

Service
René Kl. Gunnewiek
18-04-2019
9

Correct in afhandeling en maken van afspraken.

Service
a.g. oosterink (varsseveld)
09-04-2019
10

Al vele jaren tot volle tevredenheid klant bij autobedrijf Kormelink.

Service
Dhr. F. Trieschnigg (Groenlo)
09-04-2019
10

Ik ben zeer tevreden over de service en dienstverlening van dit autobedrijf. Het is klantvriendelijk. Het komt afspraken altijd na.
De reparatieopdracht(en) worden prima uitgevoerd.

Service
Fred Kreuger (Bergschenhoek)
22-03-2019
9

goed service en persoonlijke behandeling

Service
Dhr.Hogeboom (Winterswijk)
06-03-2019
10

Ik ben tevreden

Verkoop
eeftink rensing groep (lichtenvoorde)
20-02-2019
9

Het is een betrouwbare, klantvriendelijke garage met loyaal personeel

Service
Ben Bolding (Enschede)
20-02-2019
10

De Corolla die ik nu bijna 23 jaar heb heeft mij nog nooit in de steek gelaten. Natuurlijk is Toyota het beste merk maar het heeft zeker ook te maken met de vakkundigheid van het personeel. Zowel met de werkplaats als met de receptie altijd een goede band gehad en hoop dat dit nog eens 23 jaar zo mag blijven, als het kan met dezelfde Corolla ;) Ze verdienen een dikke 10.

Verkoop
Geert Beijers (Winterswijk)
06-02-2019
9

Prima ontvangst, netjes en vakkundig te woord gestaan. Juiste afhandeling no nonsens bedrijf.

Service
Frank Adema (Lichtenvoorde)
03-02-2019
10

Een fijn bedrijf met eerlijke informatie over wat je koopt of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte auto. Ook prima mensen in de werkplaats die jouw auto kennen.

Service
Dhr Veenbrink
01-02-2019
9

Voorkomend, meedenkend en adekwate uitvoering

Service
Mevr. Toebes (Winterswijk)
01-02-2019
9

Goede benadering, afspraken werden nagekomen, er werden geen reparaties gedaan die niet echt nodig waren zoals airco.Kreeg een andere auto gratis mee.Er is gebeld voor dat men de reparaties ging uitvoeren.Heel tevreden met de garage, ondanks ze niet echt veel aan me kunnen verdienen met een auto van 17 jaar.

Service
Rob Westervoorde
01-02-2019
10

Zeer correcte garage met goede en snelle service

Service
Freek Nienhuis (Borculo)
23-01-2019
9

Zakelijk, correct en eerlijk bedrijf.Top, dat je na ieder werkplaatsbezoek de auto blinkend schoon gewassen retour krijgt!

Service
Albert Droppers (Eibergen)
18-01-2019
9

Door vriendelijkheid, correctheid, netheid en vakmanschap.

Verkoop
Clemens Wildenborg (Doetinchem)
09-01-2019
9

Klantgericht, zakelijk maar er valt wel te onderhandelen over de prijs/extra's

Service
hr a vink (ruurlo)
04-01-2019
8

herstel van fouten onvoldoende inzicht in de kosten

Service
H.Punte (Winterswijk)
04-01-2019
10

Prima service, duidelijke uitleg en eerlijke behandeling.

Service
Wim Beusker (Lichtenvoorde)
04-01-2019
10

Klant vriendelijk, correct en prima service.

Service
familie Graven
04-01-2019
9

goede service, betrouwbaar

Verkoop
Beuting GBM (Lichtenvoorde)
03-01-2019
8

Prettige klantbehandeling.

Verkoop
Mevr. schigt (Winterswijk)
19-12-2018
7

Ja. Het verkoop proces liep goed er kan nog verbetering plaatsvinden in de internecommunicatie zo dat werkplaats ook van afspraken op de hoogte is.Hoe de service is in de toekomst moet ik nog ervaren, tot dusverre twvreden

Service
Henk P (Holten)
14-12-2018
9

Correcte en vakkundige behandeling. Afspraak voor een beurt voor een bepaald tijdstip is gemakkelijk te maken. Auto is altijd klaar binnen de afgesproken tijd.

Service
Dhr. A.J. Buijteweg (Almere)
14-12-2018
10

al jaren een trouwe klant die het er voor over heeft naar Groenlo te rijden.!!

Service
Joke te Morsche
14-12-2018
10

Een goede service en zeer klantvriendelijk. Afspraken worden nagekomen, reparaties goed uitgevoerd, kortom topgarage

Service
B. Geerdinck (Groenlo)
13-12-2018
10

goed vakmanschap

Service
Ben Bomers (Groenlo)
07-12-2018
9

Klantvriendelijk, goede uitleg en service.

Service
Wim Siebelink (Winterswijk)
07-12-2018
8

Zeer goede afhandeling en goede uitleg.

Service
Reny van Wees-Oesterholt (Groenlo)
05-12-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam,kan altijd terecht bij hen.

Service
Hans Oostveen (Ruurlo)
05-12-2018
10

In de jaren dat we dit bedrijf kennen, kunnen we alleen maar positive zijn. Soms wil ik weleens een opmerking maken overde wagen waarin wij rijden, maar altijd wordt Toyota verdedigd en bestaat er geen beter product. Wel grappig.

Service
Joris severt (Lichtenvoorde)
30-11-2018
10

De opgegeven factuur klopt precies. En als je een leenauto met Automaat meekrijgt wordt je meteen uitgelegd dat als je voor de verkeerslichten staat dat je de voet op de rem moet houden. Een goede service, zelfs de leenauto is gratis.

Service
R.W.J.M. (Ruud) van Leeuwen (Haaksbergen)
30-11-2018
10

Groenlo Autobedrijf Kormelink B.V. beoordeel ik met de waardering uitstekend, vanwege de volgende aspecten; het maken van duidelijke afspraken, vriendelijke ontvangst en aangenaam verblijf tijdens de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden, advies over en correcte uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden door deskundig personeel en toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
E van Reij
30-11-2018
9

Hier word je altijd vriendelijk en vakbekwaam geholpen. Maakt niet uit met wat het probleem is. Ze zoeken en oplossingen voor je.

Service
Cor Bleumink (Groenlo)
30-11-2018
9

Vriendelijk en goed geholpen. Monteur kwam met een opgave wat ze hadden geconstateerd en dat het vervangen moest worden. Ook de opgave wat er bij de volgende beurt moet worden gedaan.

Service
Han Baten
30-11-2018
9

Ik ben al 30 jaar bekend met dit bedrijf en altijd tot tevredenheid geholpen.

Service
Hen Tuut (Varsseveld )
30-11-2018
10

Prima bedrijf. Deskundig personeel. Je wordt prima te woord gestaan. Het voelt als een warm bad.

Service
Henk Wieskamp (Haaksbergen)
23-11-2018
10

De ontvangst en de manier waarop je geholpen wordt is perfect. Er wordt van te voren gezegd hoelang onderhoud duurt zodat je erop kunt wachten. Niks op aan te merken gewoon perfect. De uitstraling van de showroom en de werkplaats ziet er alles schoon en netjes uit.

Service
Iwan Vaalt (Borculo)
23-11-2018
9

De klantvriendelijkheid, de uitleg wat er aan de hand is met de auto. Er staat vaak wel een leenauto tot ons beschikbaar.

Service
Jim Boester (Eibergen)
09-11-2018
10

Goede sfeervolle showroom met deskundige en zeer klantgerichte medewerkers.

Service
Stef Geenen (Winterswijk)
02-11-2018
10

Correct, vriendelijke mensen, meedenken, vaklui, nooit problemen.

Verkoop
Bep Kok (Winterswijk)
02-11-2018
10

Sympathieke mensen die rustig de tijd nemen voor uitleg en informatie. Men bespreekt meerdere opties zonder opdringerig te zijn. Goede en nette indruk van het bedrijf.

Service
frits funke (winterswijk)
02-11-2018
8

Een goed gevoel.

Service
Iris geurink-wolbers (Groenlo)
29-10-2018
10

Duidelijkheid, correctheid, goede service, klantvriendelijk, goede sfeer, ook voor vragen bij kleine probleempjes/onzekerheid is men behulpzaam zonder kosten......Tot nog toe zeer tevreden??

Service
Wim (Groenlo )
29-10-2018
9

Vriendelijke. Behulpzame en deskundige mensen.

Service
frrroeling
29-10-2018
8

Tevreden.

Verkoop
J. van 't Hooft (Groenlo)
29-10-2018
9

Betrouwbaar, degelijk en prima service.

Service
Arend van Vliet (Winterswijk)
19-10-2018
9

Correct. Ethisch. Doelmatig.

Service
Esther (Rietmolen )
17-10-2018
10

Wij worden altijd goed behandeld en de auto vertrouwen wij toe aan hun goede zorgen.

Service
Dhr.van Uum (Groenlo)
17-10-2018
10

Correct,betrouwbaar, vriendelijk.

Service
Tom
17-10-2018
9

Prima service , klantvriendelijk.

Service
Dhr T.Brundel (Groenlo)
17-10-2018
9

Zeer klantvriendelijk...duidelijke uitleg.

Service
Houben (Lichtenvoorde)
05-10-2018
10

Alles verloopt altijd naar wens

Service
A.Loman
28-09-2018
9

Prima garage met vriendelijk personeel,werken correct en komen gemaakte beloftes na.

Service
P. Griess (Lichtenvoorde)
19-09-2018
10

Klant vriendelijk staat hoog in het vandel bij Kormelink

Service
Anton de Ronde (Warnsveld)
05-09-2018
10

Wij zijn al jaren klant bij Autobedrijf Kromelink vanwege hun uitstekende service, klantgerichtheid en prettige omgang.

Service
J.h.krom (Winterswijk)
05-09-2018
10

Netjes en schoon bedrijf .vriendelijk personeel.

Service
E. vd Velde (Bredevoort)
29-08-2018
10

Vriendelijke en hulpvaardige mensen

Service
dhr. J.H. Obbink
23-08-2018
9

Autobedrijf Kormelink in Groenlo is en keurige garage met vriendelijke mensen, waar correct en op tijd wordt gewerkt. Ga er al jaren heen voor het onderhoud van mijn Toyota. Bij een kleine beurt kun je wachten onder het genat van koffie, thee of chocolademelk en een paar kranten en tijdschriften. Bij een grote beurt krijg ik altijd een vervangende auto mee. Prima geregeld!

Service
Sylvia (Rijswijk)
15-08-2018
10

Een hele fijne garage! Het personeel is vriendelijk en vakkundig.

Service
R.cj Beijer (groenlo)
15-08-2018
8

word keurig geholpen . en voorzien van koffie.

Service
Erik Hakken (Haarlo)
01-08-2018
8

Goede garage nog een auto er gekocht voor onze dochter.Hoop dat het haar er net zo bevalt en goede service krijgt.

Service
Frank Adema (Lichtenvoorde)
01-08-2018
10

Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop men met mij omgaat. Ik voel me klant bij een betrouwbare dealer die ik iedereen kan aanraden.

Service
J Kolstee (Aalten)
25-07-2018
8

Bevalt goed

Service
J.KostersBarchem (Barchem)
18-07-2018
10

gastvrij ontvangst (koffie,krant..) overleg over wat er moet gebeuren,auto gaat na afloop gratis door de wasstraat,uitleg over de controle c.q. kleine reparatie.

Service
wl. Ketting (geesteren)
12-07-2018
10

goede service

Service
Th. Theissen (Groenlo)
09-07-2018
9

Omdat je goed kunt zien dat de monteurs verstand van zaken hebben.

Verkoop
R. Rupert (Rietmolen)
09-07-2018
9

Zeer net en correct bedrijf met gemotiveerde mensen!!

Service
J Bomers (Groenlo)
04-07-2018
9

betrouwbare garage met goed personeel

Verkoop
Verkeersschool Giezen (Groenlo)
04-07-2018
10

al jaren klant en zeer tevreden

Service
Chris Hogendoorn (Winterswijk)
04-07-2018
10

Een prima bedrijf dat goede service bied met vriendelijke mensen

Verkoop
Franklin en Monique Reijerink Brinke (Groenlo)
03-07-2018
10

Perfect en zeer correct

Service
Jan van loosen (Eibergen)
02-07-2018
10

Super service en zeer vriendelijke mensen zowel in de werkplaats als bij de receptie

Service
mevr. Emaus (Groenlo)
27-06-2018
10

correcte, perfecte en vriendelijke behandeling en ontvangst

Service
Stef Kroekenstoel (Groenlo)
25-06-2018
10

keurig behandeld zeer betrouwbaar en eerlijk advies

Service
Berty ten Dolle (Winterswijk)
20-06-2018
10

Een fijne sfeer, vriendelijkheid, humor en perfecte service.

Service
Anton Dieker (Lichtenvoorde)
20-06-2018
9

Goede service, vriendelijk en deskundig personeel en duidelijke prijsopgaaf (en uitleg).

Service
Dhr. H. Mulder (Groenlo)
14-06-2018
10

Zeer goede service, betrouwbaarheid, klant vriendelijk en prettige ontvangst.

Service
mevrouw ten Have. (lichtenvoorde.)
13-06-2018
8

Afspraken die er gemaakt zijn kloppen. Ik ben zeer tevreden.

Service
chris jansen (aalten)
13-06-2018
9

zeer vriendelijk behulp saam niets is er te veel

Verkoop
Willy Strengers (Winterswijk)
13-06-2018
10

De persoonlijke benadering is zeer klant vriendelijk en klant gericht. Dit geld voor zowel personeel van showroom als werkplaats.Gebouw en inrichting voldoen ruimschoots aan de verwachting van deze tijd. Het woord gezellig is zeker op zijn plaats.Er word nog geluisterd naar de wensen van de klant en er word meegedacht aan oplossingen om de klant tevreden te stellen.Reparaties die duurder uitvallen dan verwacht word de klant op de hoogte gebracht en overlegd om deze uit te voeren.Toyota Kormelink laat zien dat het niet alleen een klant wil binnen halen maar ook wil behouden voor de toekomst.

Service
Gertie Huitink (Emmen)
12-06-2018
10

Zeer vriendelijk en kundig personeel. Goede service en kwaliteit bij reparaties.

Service
A.A.M Koeslag (Neede)
06-06-2018
10

Zeer correct keurig verzorgd

Verkoop
Kim Kroekenstoel (Arnhem)
06-06-2018
10

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, mooie showroom!

Service
Fons Monasso (Groenlo)
06-06-2018
10

Zeer tevreden. Goede service. Vriendelijk personeel .

Service
Thea Pierik (Eibergen )
24-05-2018
8

Je word er vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Service
Mevr.Zieverink (Winterswijk)
17-05-2018
10

Vriendelijk

Service
jan m. van den Berg (Winterswijk)
17-05-2018
8

op hol geslagen navigatie had niet genoeg aandacht. Verder een prima garage.

Service
G.A.M Roosendaal (Zieuwent)
17-05-2018
9

vind dit een passend cijfer, maar ook ruimte voor nog stapje.

Service
Alex & Sandra (Bueters) (Nijmegen)
14-05-2018
10

Omdat wij al bijna 10 jaar klant zijn bij hen en daar reeds diverse auto's hebben aangeschaft en nog steeds zeer tevreden zijn;
top !

Service
Nol Oosterink (Varsseveld)
14-05-2018
9

Het is een autobedrijf met een menselijk gezicht, waar de klant geen nummer is en waar ruimte is voor een goed en persoonlijk contact.

Service
W. Korte (Winterswijk.)
09-05-2018
9

Ze zijn vriendelijk en netjes. Ze komen hun afspraken na.

Verkoop
Esselink
07-05-2018
6

aflevering was een telleurstelling van mijn nieuwe auto, zat vol met krasjes. wel een poging gedaan dit op te lossen maar helaas.

Service
Wim Aalderink (Winterswijk)
04-05-2018
10

Al ruim 20 jaar wordt ik plezierig en vakkundig geholpen en voel ik mij als klant echt gewaardeerd!

Service
B Vrieze. (aalten.)
02-05-2018
10

Wij zijn zeer tevreden over Toyota kormelink en dat al sinds jaren.Prima en vriendelijke behandeling en afhandeling .

Verkoop
Hesselink
02-05-2018
10

Zeer fijne, duidelijke en snelle dienstverlening.

Service
Andre (Winterswijk)
02-05-2018
10

Vakbekwaam en vriendelijk personeel. Je wordt er top behandeld. En zo nodig wordt de reparatie direct uitgevoerd, ook zonder afspraak.

Service
Andre Nijhof (Eibergen)
02-05-2018
9

Helder en goed

Verkoop
Jim Boester (Eibergen)
02-05-2018
9

Familie bedrijf met goede en deskundige verkopers

Service
jan schouten (eibergen)
25-04-2018
9

het kan altijd beter

Service
Tom (Ruurlo)
25-04-2018
9

Klantvriendelijk

Verkoop
Herman Hogeboom (Winterswijk)
25-04-2018
10

Altijd correct en vriendelijk geholpen !

Service
T.Korte (Winterswijk)
20-04-2018
10

Goed bedrijf dat zeer betrouwbaar is

Service
Gerrit Ormel (Varsseveld)
18-04-2018
8

Keurig afgehandeld.

Service
Henk Roskam (Eibergen )
18-04-2018
10

Wordt echt als gast behandeld en je voelt je werkelijk klant is koning.

Service
Arie heutink (Groenlo)
18-04-2018
10

Bij dit bedrijf wordt je goed en deskundig geholpen. Prijs wordt toegelicht en ze zijn zeer goed in wat ze doen

Verkoop
J.Hogeboom (Winterswijk)
16-04-2018
9

Dat is in mijn ogen niet anders.

Service
Diny (Groenlo)
10-04-2018
10

Erg tevreden .

Service
Fam A.J.M. Hilderink (Haaksbergen)
05-04-2018
9

Prima service die wij al jaren kennen. Echte aanrader. Waarom een 9 en geen 10? Wachttijd voor planning van een beurt zou korter kunnen.

Service
Anton J J Houben (Lichtenvoorde)
05-04-2018
10

Omdat zij de afspraken altijd netjes uitvoeren helemaal naar wens

Service
M rooks (Groenlo)
04-04-2018
10

Fantastische garage

Service
I.Wullink (Borculo )
04-04-2018
10

Wij zijn erg tevreden. Komen hun afspraken ba. Is er iets dan wordt er in oplossingen gedacht.

Verkoop
Lohschelder (Silvolde)
03-04-2018
9

Ik woon ongeveer 25 km. van Groenlo, met nog zeker 1 toyota garage op een kleine 10 km bij mij vandaan. Toch kies ik voor deze dealer. Van mijn vader kocht ik mijn tweede toyota ruim 20 jaar geleden. Nu hoop ik nog lang plezier te hebben van mijn zesde.

Verkoop
Billet
28-03-2018
0

Komt zijn afspraken niet naHeb in mijn leven vele auto’s gekocht maar deze dealer heeft het te bont gemaakt

Service
A. van Vliet (Winterswijk)
28-03-2018
9

Een prettige zakelijke dealer.Wel wat afstandelijk.Prima service.

Service
Wissink
28-03-2018
9

Gewoon erg goede garage

Service
Mevr. A.Rieff (Lichtenvoorde )
28-03-2018
8

Men houdt zich aan afspraken. Prettige wachtplek, goede koffie en volgens mij technisch en goed personeel.

Service
Ton van den Bos (Groenlo)
21-03-2018
9

Duidelijk, vriendelijk, punctueel.

Verkoop
Tonny Kroesen (Neede )
21-03-2018
9

Wij hebben een negen gegeven omdat wij correct en vriendelijk zijn behandeld, en dit als zeer prettig hebben ervaren.

Service
Aart Veenbrink
07-03-2018
8

Correcte behandeling, goed werk en service

Service
H.K.van Baak (Groenlo)
07-03-2018
9

Vriendelijk, correct.prima service

Service
leo van de velden (braamt)
21-02-2018
10

een eerlijk advies en men heeft begrip voor de klant. klant is echt nog de koning

Service
Dinant te Grotenhuis (Neede)
07-02-2018
9

Omdat de auto netjes schoon op zijn tijd op de parkeerplaats stond.

Service
Ria Peeters (lichtenvoorde)
07-02-2018
8

Prima garage!

Service
M. Poot (Winterswijk.)
10-01-2018
10

Vanaf dat ik de Toyota bij Kormelink heb gekocht ben ik altijd blijven komen omdat ik er goed,

Service
Anoniem
27-12-2017
10

Vriendelijke, maar vooral kundige mensen

Service
Anoniem
21-12-2017
9

Altijd correct geholpen en de juiste adviezen.

Service
Anoniem
20-12-2017
10

Alles is dik in orde.

Service
Henk Overkemping (Groenlo.)
13-12-2017
9

Zeer tevreden over de garage en zijn medewerkers anders was ik er geen 35 jaar al klant.

Service
Jan Vermeer (Zutphen)
13-12-2017
9

Autobedrijf Kormelink heeft een professionele uitstraling, vriendelijk en gekwalificeerd personeel en zijn altijd klantgericht bezig met hun werk. Je wordt tijdens het onderhoud op de hoogte gebracht van eventueel te repareren of te vervangen onderdelen met daarbij de bijbehorende kosten, zodat je zelf kan beslissen of je de reparatie direct wil laten uitvoeren. Dit ervaar ik als zeer prettig. Tijdens het wachten is er altijd iets te lezen en de koffie/thee wordt niet vergeten. Kortom, ik ben een tevreden klant.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

wordt altijd correct behandeld leenauto gratis ik rijd nu 12 jaar Toyota en nog nooit problemen gehad.

Service
Anoniem
12-12-2017
8

goeie garage en zeer schoon.

Service
Anoniem
07-12-2017
10

Prima geholpen, komen afspraken na.

Service
Anoniem
07-12-2017
8

Direct geholpen met defecte accu.

Service
MWG Meijer-Willink (Winterswijk)
06-12-2017
9

Toyota Kormelink Groenlo gaat uiterst correct en accuraat om met haar clientèle. Afspraken worden keurig nagekomen, telefonisch contact indien een beurt of keuring bijzonderheden laat zien. Altijd koffie en lectuur aanwezig tijdens het wachten of een leenauto voorhanden. Facturen conform afspraken. Kortom...ik blijf mijn dealer trouw!

Service
C. (56.0.2924.87)
06-12-2017
8

Vast houden zo

Service
Ben Brethouwer (Aalten.)
06-12-2017
8

Gewoon een fijne garage,vriendelijke mensen.

Service
Henk Tuut (Varsseveld )
29-11-2017
10

We zijn al jaren cliënt van Kormelink-Groenlo. We zijn in al die jaren nooit teleurgesteld. We zijn altijd vriendelijk, correct en adequaat te woord gestaan. Ook bij inruil zijn we steeds prima geholpen. Kortom een garagebedrijf dat wij zonder enige aarzeling bij een ieder kunnen aanbevelen.

Service
Stef Geenen (Winterswijk)
22-11-2017
10

prettige ruimte, fijne ontvangst met koffie, correct, duidelijk, vriendelijk

Service
Joris severt (Lichtenvoorde)
22-11-2017
10

Omdat deze dealer een goede service biedt en de afspaken en prijsopgave precies zijn zoals ze van te voren de prijsopgave geven

Service
Ton Blikman (Nijmegen)
22-11-2017
10

Klantvriendelijk ,vooral betrouwbaar goede afhandeling nog nooit teleurgesteld ,wat ze zeggen dat doen ze.

Service
Detty Penterman (Lichtenvoorde)
22-11-2017
9

Zeer prettige ervaringen met dit autobedrijf . Behulpzaam en duidelijke manier van omgang.

Service
j Hijink
15-11-2017
8

Nu gewoon omdat ze alles naar tevreden heid doen en je er heel vriendelijk behandeld word .

Service
Gj.kimmels (Winterswijk )
13-11-2017
9

Zeer correcte dealer.

Service
J Bosch. (hengelo gld.)
08-11-2017
10

rustig en vriendelijk ontvangen met een kopje koffie voor het wachten.

Service
Theo Brundel (Groenlo)
18-10-2017
10

Prima service

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Vriendelijk personeel. Je wordt vooraf geïnformeerd over extra reparatiewerkzaamheden. Correct behandeld.

Service
Wim Rhebergen (Winterswijk)
18-10-2017
9

Alles goed geregeld

Service
G.Huitink (Emmen)
18-10-2017
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
A.H.Schroer (Groenlo)
13-10-2017
10

Ik ben heel tevreden als klant van Toyota Kormelink, kan niet beter!!!??

Verkoop
Anoniem
12-10-2017
9

zeer klantvriendelijk....beleefd.....kennis van zaken.....nemen de tijd voor je.

Service
Marcel Cox
11-10-2017
9

Goed besproken wat er diende te gebeuren. Gebeld bij een onverwachte reparatie voor goedkeuring tegen keurig bedrag. Factuur zoals vooraf aangegeven. prima service

Service
Erik Hilderink (Haaksbergen)
11-10-2017
10

Mooie uitstraling

Service
hr. (Andre) A.J. Buijteweg (Almere)
11-10-2017
10

Altijd zéér correct en klantgerichtheid

Service
Hans-Jürgen Pasman (Neede)
11-10-2017
10

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en heb geen klachten. Het bedrag wat ik moest betalen, was wel even schrikken (+/- €900,-) maar daar zaten, buiten het normale en voorgeschreven onderhoud + APK, ook 2 nieuwe remschijven + -blokken achter bij. Ik vond de investering in de auto wel verantwoord (buiten het feit dat 'ie anders niet door de APK kwam), doordat ik van plan ben de auto nog minstens 4 jaar te rijden.

Verkoop
Jan Zappeij (Borculo)
04-10-2017
10

De hoogste kwaliteitsauto verdient een dito garage. Dat is gelukt!

Service
Henk Boeijink (Eibergen)
29-09-2017
8

De correcte en zakelijke afhandeling van de afspraken geven mij een goed gevoel.De koffie is ook prima.

Service
mevr. G.B. Swart (Neede)
13-09-2017
9

Ik word altijd netjes en op tijd geholpen

Verkoop
T Mengerink
07-09-2017
10

al jaren een tevreden klant, zowel bij aanschaf van een nieuwe Toyota als bij het onderhoud. Het is onze 8e aankoop bij dit bedrijf. correcte, vriendelijke en persoonlijke behandeling en er wordt keurig via mail of telefoon gemeld als er bijzonderheden zijn.afspraken worden altijd goed nagekomen en er zijn geen verrassingen als het op prijzen /kosten aan komt.

Service
Mevr.Jansen (Millingen aan de rijn)
06-09-2017
9

Zeer correcte garage

Service
Anoniem
31-08-2017
10

prima garage en kosten zijn heel reeel.

Verkoop
A. Pluimers (Lichtenvoorde)
23-08-2017
8

Bij garage Kormelink wordt ik altijd correct te woord gestaan. Even wachten : kopje koffie. De zaak ziet er heel clean uit, zowel de showroom als in de garage. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Ten aanzien van Toyota Nederland heb ik nog wel een advies. Het zou de organisatie sieren als er vanaf de bestelling tot de levering een "Track en Trace" systeem zou zijn. Een pakje naar welk deel van de wereld , kan ik, met DHL of welke pakjes bezorger dan ook, op de minuut volgen. Bij Toyota Nederland heeft nog de RvC nog de RvB daar kennelijk over nagedacht. In mijn optiek een omissie, want zo moeilijk kan dat niet zijn. Het zou ook de dealers ontlasten van veel telefoontjes op vragen van cliënten die ze nu niet kunnen beantwoorden. Een kleine waardering voor deze tip wordt op prijs gesteld maar is niet noodzakelijk.

Service
Anoniem
11-08-2017
9

Goede service, professionele uitstraling, prijs-kwaliteitsverhouding is in orde en het bedrijf zelf ziet er netjes uit

Service
Anoniem
09-08-2017
8

Zeer netjes. Vindt de reparatie te duur

Verkoop
De Vries (neede)
02-08-2017
10

super personeel vriendelijke behandeling .personeel is goed geschoold. kortom kwalitatief goed.

Verkoop
Anoniem
28-07-2017
9

Goede service. Zakelijke informatie over de reële kwaliteiten en mogelijkheden van een auto, gebruikt of nieuw.

Verkoop
Mevr van Haren
28-07-2017
8

Deze zijn altijd erg behulpzaam , en niks tevveel voor de vragen die je hebt

Service
C.H.Hogendoorn (Winterswijk)
26-07-2017
10

Een goed, betrouwbaar en vriendelijk bedrijf

Verkoop
Adriaan Schut (Borculo)
19-07-2017
9

Prima gastvrije ontvangst. Bij aankoopgesprekken veel tijd genomen voor voorlichting en bij aflevering veel uitleg.

Verkoop
Jan van loosen (Eibergen)
13-07-2017
9

Zeer vriendelijke mensen

Verkoop
Henry Klein Hesselink (Lichtenvoorde)
13-07-2017
10

Goede dealer, no nonsens. Weten waar ze het over hebben. Ook als ik extra wensen heb, wordt hier aandacht aan besteed. Verdienen een pluim.

Verkoop
Karin Beijers
03-07-2017
9

Goede service ,duidelijk en plezierig contact ! Doorgaan zo !

Service
Anoniem
21-06-2017
9

Vriendelijke mensen

Verkoop
wim blanken (zutphen)
20-06-2017
9

goede service/prettig contact

Service
Anton Dieker
20-06-2017
9

Zeer prettig contact met de medewerkers en ze komen de afspraken na.

Service
Anoniem
13-06-2017
9

Vriendelijke medewerkers, nooit lange wachttijden, kopje koffie wordt aangeboden, mijn auto werd de laatste keer zelfs gewassen, hier was ik erg blij mee!!

Verkoop
Dik Roetert Steenbruggen (Groenlo)
12-06-2017
8

goed geholpen

klantvriendelijk

afspraken nagekomen

mooie showroom

Service
T.Monteiro (Winterswijk)
09-06-2017
9

Onze lieve Heer krijgt een 10, een 8 zou voor mij moeten zijn maar geef deze aan Groenlo

Service
Herman Hogeboom (Winterswijk)
09-06-2017
7

Ik ben gewoon tevreden met deze garage!

Service
Anoniem
09-06-2017
8

12 jaar geleden heb ik deze auto gekocht. Nooit spijt van gehad.
De jaarlijkse controle is altijd correct.

Service
Iwan Vaalt (Borculo)
07-06-2017
8

De prettige ontvangst als je binnen komt, en de vakkundige uitleg over een auto

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Wanneer ik de sleutels terug krijg na een onderhoudsbeurt weet ik dat het weer prima in orde is, een veilig gevoel!

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Vriendelijkheid, betrouwbaar, uitstekende service; kortom niets op aan te merken.

Service
De hr. Kuppens (Eibergen)
19-05-2017
10

Krijg vervangende auto ter beschikking. Ze bellen ook als er extra onkosten zouden zijn.

Service
Anoniem
18-05-2017
9

Vriendelijk en adviserend tijd voor de klant.

Service
Familie Volman-Bueters (Nijmegen)
18-05-2017
9

Prima bedrijf, super service, denken met je mee, we rijden graag een uur om naar dit familie bedrijf te gaan

Service
Anoniem
17-05-2017
10

Ik kan geen verbeterpunten noemen. Daarom.

Service
Anoniem
15-05-2017
10

Wij zijn al een heel aantal jaren klant bij hun en zeer tevreden over alles.

Verkoop
Jacqueline Klutman (Babberich)
12-05-2017
10

Ik ben sinds 6 jaar klant en ga graag naar Kormelink ook al zou ik dichter in de buurt een garage kunnen bezoeken. De mensen zijn vriendelijk en men begrijpt altijd direct mijn wensen. Ik rijd hier na een bezoek aan de werkplaats altijd met veel plezier weer naar huis. De Toyota Aygo is een fantastische auto!

Verkoop
Dhr. Janssen (Groenlo)
11-05-2017
9

Ze doen het ons inziens goed!

Verkoop
L van de velden
11-05-2017
10

ik rij al 43 jaar Toyota en op div plaatsen mijn auto gekocht ivm woon adres maar de dealer in Groenlo is tot nu toe nog de beste en vriendelijkste dealer geweest die ik ben tegengekomen

Service
Harry Broshuis (Groenlo)
10-05-2017
9

Zoals gezegd is dit bedrijf klantvriendelijk, biedt een prima service en heeft vakbekwame monteurs. Ook de uitstraling van het bedrijf is prima.

Service
Tom Korte (Winterswijk)
03-05-2017
10

Toyota Kormelink in Groenlo is een mooi modern bedrijf waar je als klant een zeer goede behandeling krijgt en je voertuig prima wordt onderhouden !!!

Service
Anoniem
28-04-2017
9

goede service en prettige behandeling

Service
Anoniem
26-04-2017
9

We kwamen voor banden wisselen van winter naar zomer, werden attent gemaakt dat de auto ook een 30.000 km -beurt nodig had.
Deze werd meteen uitgevoerd en we kregen een zo goed als nieuwe leenauto mee. Klasse.

Service
Anoniem
26-04-2017
9

prima keurig bedrijf

Service
Mevr.Daas (Lichtenvoorde)
26-04-2017
9

ik ben zoals eerder vermeld erg tevreden ! ik word keurig op tijd en naar volle tevredenheid behandeld en te woord gestaan de service is uitstekend en klant vriendelijkheid is gewoonweg PRIMA !

Service
Anoniem
19-04-2017
10

Betrouwbaar en deskundig

Service
Anoniem
18-04-2017
10

Behulpzaam, uitstekende service, eerlijk, goede prijs

Verkoop
Mevr. Vogel (Rijssen)
12-04-2017
10

klantvriendelijk en correct.

Verkoop
Anoniem
06-04-2017
9

Zeer vriendelijk, duidelijke info

Verkoop
Anoniem
06-04-2017
9

Fijne garage
Eigenaren en personeel is prettig in de omgang in de garage.

Verkoop
Familie Vrieze (Groenlo)
05-04-2017
10

Ik ervaar bij Kormelink Toyota een totaal concept. Vanaf de aankoop tot de levering wordt je met respect behandeld en merk je dat er naar jou wordt geluisterd. Jarenlange ervaring leert ons bovendien dat je ook na de aankoop aan het juiste adres blijft. Respect, integriteit, veiligheid en samenwerking zijn enkele kernwoorden van deze garage. Het veilige merk Toyota past hier geheel bij.

Service
Hr.A.Voortman (Rekken)
05-04-2017
8

omdat je er altijd vriendelijk wordt behandeld

Service
A. Lammers (Berkelland)
05-04-2017
9

Mooi bedrijf, gastvrije ontvangst, vaardige en professioneel handelende mensen bij de receptie, goede mensen in de werkplaats, reparaties/onderhoud altijd naar tevredenheid uitgevoerd. En last-but-not-least ze leveren natuurlijk een uitstekend product

Service
Dhr. A. van Vliet (Winterswijk)
05-04-2017
9

Prettige en kundige mensen.
Komen wel wat afstandelijk over.

Verkoop
Henk Wevers (Winterswijk)
05-04-2017
9

De ontvangst en voorlichting zijn prima, de verkoper is open, duidelijk en vertelt geen sprookjes. Hij is op de goede manier trots op zijn bedrijf, onderbouwt dit. Alle afspraken worden nagekomen. We kregen een leenauto gedurende de levertijd van de auto. De uitstraling van het bedrijf en verkoper zijn goed en geven vertrouwen.

Service
Stef Geenen (Winterswijk)
29-03-2017
10

Fijne mensen, correct, goede service, meedenken, lekkere koffie

Verkoop
Anoniem
27-03-2017
9

Goede service, vriendelijk en terzake kundig. Heldere uitleg over lease, goede begeleiding gedurende de lease aanvraag. Voor mij heel belangrijk: geen opdringerige verkoop.

Service
A.Veenbrink
23-03-2017
9

goede prijs/kwaliteit, mooie en schone werkplaats , vriendelijk en deskundig

Verkoop
rene Pierik (winterswijk-meddo)
16-03-2017
8

omdat ik zeer tevreden ben

Verkoop
Anoniem
06-03-2017
8

warme ontvangst en prettig onderhandelen.

Service
Anoniem
01-03-2017
10

Ja ik ben er al twintig jaar klant dat zegt toch alles.

Service
Anoniem
27-02-2017
8

Alles goed

Service
Anoniem
20-02-2017
8

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

Service
A. Bruil (Ruurlo)
06-02-2017
10

Vriendelijke eigenaar en personeel. Net en schoon bedrijf. Prettige ontvangst met koffie en krantje. Duidelijke uitleg van de te verrichten of te verrichte werkzaamheden. Nemen contact op als er iets buiten de reguliere onderhoudsbeurt valt. Leen auto ter beschikking.

Service
Anoniem
01-02-2017
8

Op enkele punt, niet goed voorbereid, geen kostenopgave gehad, en niet schoon afgeleverd des ondanks, toch een 8

Service
Joris severt (Lichtenvoorde)
28-12-2016
10

omdat dit een goede dealer is met een goede service

Service
de heer R.R. Annema (Lichtenvoorde)
27-12-2016
8

Goed garagebedrijf waar je correct wordt geholpen en plezierig te woord wordt gestaan.

Service
A (Winterswijk)
21-12-2016
10

Tevreden klant

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
8

Eerlijk en betrouwbaar. Men houdt zich aan hun woord.

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
9

Prima uitleg, service en afhandeling

Service
Henny Lodeweeg (Neede)
25-11-2016
8

Prima bedrijf, vriendelijk personeel, werkzaamheden worden adequaat uitgevoerd

Service
V.Harbers (Lievelde)
25-11-2016
7

Tevreden

Service
Hans Razat (Aalten)
08-11-2016
10

Omdat ik uiterst tevreden ben

Service
Henk Versteeg (Enschede)
20-10-2016
9

goed werk en prima uitleg over reparaties

Service
Anoniem
05-10-2016
9

Vriendelijk en deskundig personeel

Service
Igor Leenderts (Winterswijk)
14-09-2016
9

Kom al jaren bij Kormelink in Groenlo en heb eigenlijk nooit klachten gehad, altijd vlot en adequaat geholpen. En wat belangrijker is ik durf ze te vertrouwen iets wat tegenwoordig "helaas" niet meer vanzelfsprekend is.

Service
Hans Oostveen (Ruurlo)
31-08-2016
10

Prettige en correcte behandeling. Vragen worden altijd serieus genomen.

Service
A Niks- van Soest (Eibergen)
27-07-2016
10

Goede service en uitleg over de gedane dingen. Ook krijg je advies over bepaalde zaken, o.a. opdaten van de navigatie.

Service
Chris Hogendoorn (Winterswijk)
26-07-2016
10

Gewoon een goed bedrijf dat doet wat zij zeggen

Service
Dhr. Jan Hulshof (Eibergen)
25-07-2016
9

ik heb alleen goede ervaringen met deze dealer en de uitgevoerde werkzaamheden zijn steeds naar verwachting

Service
Berty ten Dolle (Winterswijk)
13-07-2016
10

De service en klantvriendelijkheid evenals de vakbekwaamheid is uitstekend.

Service
Rob de Groot (Doetinchem)
13-07-2016
10

Vriendelijke en professionele deskundige dealer!

Verkoop
No kok (Amsterdam)
06-07-2016
0

Benzine verbruik stelt. mij erg teleur Ik Voel mij erg belazerd zal zeker geen toyota meer kopen Geen beste reclame

Service
Jan Papenburg (Doetinchem)
29-06-2016
8

Wij geven een 8, omdat we al sinds 1997 in alle opzichten tevreden zijn met deze dealer.

Verkoop
Jan Gillissen (Lichtenvoorde)
27-06-2016
7

Welkom bij intrede in showroom zou hartelijker kunnen zijn

Service
Anoniem
23-06-2016
9

Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen.

Service
Anoniem
22-06-2016
9

Goede service. Prettige omgang. Duidelijke afspraken vooraf.

Verkoop
Welrent BV (Groenlo)
22-06-2016
9

vertrouwd gevoel, prettig bediend

Service
de heer R.R. Annema (Lichtenvoorde)
22-06-2016
8

Goede service, je wordt prima te woord gestaan met begrip voor de situatie.

Verkoop
Anoniem
08-06-2016
9

Goede uitleg, komt betrouwbaar over. Je kon van alles vragen en neemt de tijd hiervoor.

Verkoop
Anoniem
01-06-2016
10

open eerlijk en betrouwbaar

Service
fam. van Holten (borculo)
01-06-2016
8

vriendelijk personeel, denken oplossings gericht mee.

Verkoop
Anoniem
18-05-2016
9

altijd duidelijk. volledig. klachten worden direct aangepakt voor n oplossing. afspraken worden na gekomen

Service
Anoniem
18-05-2016
10

Uitmuntende service

Service
Fam. Volman/Bueters (Nijmegen)
11-05-2016
10

Omdat we ze top vinden !

Service
Anoniem
04-05-2016
9

Als het te vervangen onderdeel ( de Waterpomp ) op voorraad was geweest en direct vervangen
had kunnen worden hadden ze een 10 verdiend ! Nu moet er een keer voor terug. !
Maar ik krijg een vervangende auto , dus kan ik er mee leven !

Service
JGM Miedema (Varsseveld)
20-04-2016
9

Al jaren prima ervaring met deze dealer.

Service
Anoniem
13-04-2016
10

De afspraken worden nagekomen geen rare rekeningen duidelijke uitleg auto wordt schoon afgelev erde en de werkplaatsafspraak word snel bevestigd via de mail

Service
Anoniem
05-04-2016
9

vertrouwelijk, vriendelijk en betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
29-03-2016
9

goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam

Service
Nol Oosterink (Varsseveld)
16-03-2016
9

correcte behandeling, vriendelijk, deskundig,

Service
Anoniem
16-03-2016
3

Dealer is arrogant en waant zichzelf te groot voor een 'kleine klant met maar 1 particuliere auto'
Ze zeggen zo goed te zijn, maar ben na twee jaar klant te zijn achteraf nog nooit tevreden geweest met hen als garage. Voel me nooit serieus genomen

Service
Taliet van der Neut (Aalten)
16-03-2016
8

Zakelijk,vriendelijk,correct.Om voor een 10 in aanmerking te komen moet er een doos sigaren op tafel staan

Service
J. Relker (Eibergen)
03-03-2016
8

Ik ben tevreden, de prijs van beurten is bekend. Je wordt gebeld over extra kosten. Auto werd netjes gewassen afgeleverd.

Verkoop
Johan B.W. Aartsen (Warnsveld)
02-03-2016
8

Op dit moment tevreden, keurige showroom. Nette verkoper. Baliemedewerkers correct. Monteurs in de garage netjes. Lekkere koffie.
Pluspunt van deze dealer is de aparte ruimte waar de auto door de verkoper wordt afgeleverd. Verkoper wordt niet gestoord en kan alle aandacht aan de klant besteden. De Garage is nieuw voor mij, dus over een jaar kan ik een beter beeld schetsen.

Service
Frank Adema (Lichtenvoorde)
02-03-2016
10

Al meer dan 10 jaar kom ik tot mijn volle tevredenheid bij deze dealer.Men staat mij altijd vriendelijk te woord. Ik krijg mijn auto altijd weer perfect terug en deze is dan ook nog prima gewassen.
Ik ben een zeer tevreden klant van deze dealer en verwacht dat nog lang te blijven.

Service
Dhr R Lensink (Harreveld)
29-02-2016
9

prima prijs kwaliteit en betrouwbaarheid.

Service
Dinant te Grotenhuis (Neede)
24-02-2016
9

Ze zijn zeer behulpzaam en altijd vriendelijk en een goede garage.

Service
Patrick (Groenlo)
24-02-2016
8

ik weet het niet
maar de dealer is gewoon

Verkoop
Anoniem
17-02-2016
7

Prima aflevering van de nieuwe auto. Prijsstelling van accessoires aan de hoge kant.

Service
Ad Elshout (Lichtenvoorde)
15-02-2016
9

Aardig en deskundig personeel. Staat je altijd vriendelijk te woord.
Heeft altijd tijd voor de klant.

Verkoop
Anoniem
10-02-2016
8

Goede service en gastvrij

Verkoop
G.van Dongeren (Groenlo)
08-02-2016
9

Vriendelijk, duidelijk. goede service. afspraken zijn helder en worden nagekomen

Service
Doornink (AALTEN)
03-02-2016
9

wordt altijd goed geholpen geen klachten prima dealer.

Service
A.J.M.Hilderink (Haaksbergen)
03-02-2016
10

zeer kundig personeel met een prettige service

Verkoop
Anoniem
01-02-2016
9

Correct en to the point.

Verkoop
Dhr. À. Bos. (Eibergen.)
28-01-2016
10

Dit bedrijf komt alle afspraken na, geeft extra service en is super netjes.

Service
Albert Droppers (Eibergen)
13-01-2016
10

Hebt u dat ook? Dat je het gewoon gaat vinden dat je een correcte bevestiging krijgt van een eerder gemaakte afspraak. Dat je uiterst vriendelijk wordt ontvangen door de manager van de werkplaats. Dat er gevraagd wordt naar eventuele problemen met uw auto. Dat de auto wordt toevertrouwd aan een zeer deskundige monteur. Dat de auto na de grote beurt getest wordt en daarna nog even in de wasstraat een gedaanteverwisseling ondergaat. Dat het bedrag van de afgegeven factuur precies klopt met het bedrag genoemd in de bevestigings-email. Dat de showroom en de koffiehoek er zeer uitnodigend uitzien. Daar staat Toyota Kormelink in Groenlo al jaren voor garant. En daarom hebben we ook deze keer deze dealer beoordeeld met een 10.
En toch......... gingen we deze keer met een enigszins verdrietig gevoel naar huis. We hoorden namelijk dat de uiterst vriendelijke en meelevende manager van de werkplaats de firma Kormelink gaat verlaten en dan mag gaan genieten van zijn pensioen. We hebben hem hartelijk bedankt

Service
Anoniem
06-01-2016
9

Toyota Kormelink is bijzonder klantvriendelijk en biedt een hele goede service. Mijn auto's worden door hen prima onderhouden en ze zijn heel transparant in wat er gaat gebeuren

Service
Anoniem
30-12-2015
10

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk

Service
Anoniem
23-12-2015
8

Nette onderneming. Spik en span uitstraling. Behulpzaam.

Verkoop
Hans Oostveen (Ruurlo)
14-12-2015
10

Voor ons is het perfecte dealer. gewoon goed in alle zaken.

Service
Anoniem
14-12-2015
10

Alles wordt correct en vriendelijk afgehandeld. Goede ontvangst

Service
Henk nijhoff (Groenlo)
09-12-2015
10

Van a tot z klopt alles
Het houd niet op bij een aankoop de service is perfect
Goede ontvangst door het receptie Team
Ook al ken je hen persoonlijk, dat heeft geen in vloed op hun handelen.
Ieder die daar de zaak verlaat met of zonder aankoop of reparatie, gaat weg met een goed gevoel

Service
C.Bosman
09-12-2015
8

Vind ik al heel hoog

Service
Marlon Meijer-Willink (Winterswijk)
07-12-2015
8

Klantvriendelijkheid
Persoonlijke benadering
Kundigheid
Afspraken worden nagekomen
Juiste prijs kwaliteit verhouding

Service
Wim Aalderink (Winterswijk)
03-12-2015
9

stipt, correct en altijd volgens afspraak!

Service
Anoniem
02-12-2015
9

Wij zijn heel tevreden over deze dealer ondanks het feit, dat we ongeveer een half uur moeten rijden.

Service
dhr. J.H.Obbink (Aalten)
02-12-2015
9

Correcte en vriendelijke behandeling, komen afspraken na en bij eventueel meerwerk wordt eerst contact met ons gezocht om te overleggen.

Service
dick van de kraats (Lochem)
02-12-2015
8

afspraken worden correct nagekomen-reparaties worden naar mijn mening correct uitgevoerd -personeel is vriendelijk en voorkomend

Service
Dhr.J.Hogeboom (Winterswijk)
30-11-2015
9

wordt er altijd vriendelijk en heel correct geholpen.

Service
Henk van Haren (Ruurlo)
26-11-2015
9

Gewoon een goede garage.

Service
Anoniem
25-11-2015
9

10 betrouwbaar en eerlijk

Service
Anoniem
25-11-2015
9

Een goede vertrouwde eerlijke zaak.

Service
Henk Wieskamp (Haksbergen)
25-11-2015
10

de ontvangst de omgang je voelt je gelijk thuis

Service
J.A.B Bongaarts (Groenlo)
25-11-2015
8

graag geef ik een tien ,maar een acht is zeker ook goed .

Service
Clementine de Koe (Winterswijk)
19-11-2015
10

Ben al jaren tot volle tevredenheid klant bij deze dealer. Altijd hulpvaardig en meedenkend.

Service
Dhr. Thomas van kesteren (Groenlo)
18-11-2015
8

Werkzaamheden en controle zijn goed

Verkoop
Anoniem
18-11-2015
9

Professioneel, vriendelijk en prima service.

Service
Aad van Hasselt (Hengelo)
16-11-2015
9

Iedereen is klantvriendelijk, lossen problemen goed op ( een vervelend tikkend geluid is verholpen waar veel uren in hebben gezeten) en je voelt je er welkom.
De showroom, de indeling en de uitstraling zijn prachtig!
De eerlijkheid en openheid is iets wat hoog in het vaandel staat.
Ik woon zelf in Hengelo, maar ik rijd graag naar Groenlo voor mijn Toyota!

Service
mevr.H.Daas (Lichtenvoorde)
11-11-2015
9

duidelijke afspraken , deskundige vakbekwaamheid,klant vriendelijk,

Service
G.van Eeuwijk (Ruurlo)
10-11-2015
9

Klantvriendelijk en bekwaam

Service
Anoniem
05-11-2015
10

zeer klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
04-11-2015
9

Hij was zeer correct en erg klantvriendelijk en duidelijk!!

Service
Mevr. A Vogel (Rijssen)
04-11-2015
10

altijd correct en klantvriendelijk

Verkoop
Yvonne & Peter (Groenlo)
04-11-2015
10

Wij zijn al bijna 17 jaar klant bij Autobedrijf Kormelink in de vestiging te Groenlo.
Onlangs een nieuwe auto gekocht de Toyota Yaris Hybrid.
Bij Autobedrijf Kormelink is zowel de klantvriendelijkheid bij aankoop als onderhoud van een perfecte kwaliteit welke je tegenwoordig zelden aantreft.
Ze zijn zeer service gericht en duidelijk in de beloften, welke voor 100% worden gekomen.
Wij kunnen u dit bedrijf van harte aanbevelen.

Service
Anoniem
04-11-2015
8

Goed

Verkoop
Anoniem
04-11-2015
9

Vriendelijkheid, persoonlijke aandacht en in de buurt.

Service
P.G.Bot (Groenlo)
29-10-2015
9

Omdat ik geen enkel negatief punt kan bedenken

Service
freek de vries (neede)
29-10-2015
10

goede service vriendelijke mensen lekkere koffie kortom alles uitstekend

Service
Anoniem
21-10-2015
9

altijd vriendelijk, correct en betrouwbaar, niet opdringerig

Service
Anoniem
21-10-2015
10

Ter zake kundig, flexibel, afspraak is afspraak, vooraf overleg bij (extra) reparaties, vriendelijke medewerkers en behulpzaam.

Service
Sylvia (Den Haag)
21-10-2015
10

De dealer komt op mij betrouwbaar over, klantgericht, flexibel en een prettige wachtruimte.

Service
Anoniem
15-10-2015
10

Zeer prettig. moeiteloos afspraak maken via agenda op internet.,leenauto/en weer schoon afgeleverd.met duidelijke uitleg.bedankt

Service
Anoniem
14-10-2015
9

goed overleg, afspraken nagekomen e.d.

Service
Wim Bouwmeester (Eibergen)
14-10-2015
10

De service is top. Het LEAN concept van Toyota zie je en merk je ook bij deze dealer

Verkoop
Dhr. L.P. Baard (Borculo)
12-10-2015
9

Zeer plezierig en uiterst correct

Service
E.Hakken (Haarlo)
07-10-2015
9

Fine en goede dealer

Service
Henk van Baak (Groenlo)
30-09-2015
9

Prima service
Vriendelijk
En de auto top gewassen en schoongemaakt zonder vragen en kosten

Service
Anoniem
28-09-2015
9

Goede dealer, betrouwbaar en goede service.

Service
Henk Tuut (Varsseveld )
24-09-2015
10

Uitermate vakkundig personeel. Klantvriendelijke uitstraling en ook geïnteresseerd in de persoonlijke en/of gezinsomstandigheden van de cliënt.

Service
Anoniem
16-09-2015
10

Duidelijk, vriendelijk, goed werk afgeleverd. maar daar betaal je dan ook voor.

Service
Anoniem
16-09-2015
9

prima garage, altijd correct.

Service
H.A.J. Besseling (Eibergen)
11-09-2015
10

Personeel is zeer en deskundig

Verkoop
Rob Baaij (Almen)
11-09-2015
10

Autobedrijf Kormelink B.V. komt bij mij over als zeer correct en deskundig bedrijf. Het is een keurig en ook groot bedrijf met veel keus. De auto die je op het oog hebt staat er zeer waarschijnlijk. Verder is men daar erg vriendelijk en voel je je als klant welkom. Het is weliswaar mijn eerste Toyota die ik gekocht heb maar het voelt goed.
En last but not least. Mijn nieuwe Toyota Auris Hybrid rijdt fantastisch. Ik wil denk ik nooit meer een schakelauto. Stil en relaxed rijden. Groet van een uiterst tevreden klant.

Service
Tennis Academy Effort (Eibergen)
26-08-2015
9

Deze dealer heeft een dienstbare, klantgerichte instelling!

Service
Tonnie Jansen (Borculo)
25-08-2015
10

Goed georganiseerd bedrijf ,vakbekwame monteurs en klantvriendelijk .

Service
johan onstein (eibergen)
20-08-2015
9

priema monteurs en een uitstekend personeel

Service
Dhr. Wim Beusker (Lichtenvoorde)
13-08-2015
9

Vriendelijk, correct en goede service

Service
Anoniem
05-08-2015
10

Zeer vriendelijk ontvangen, kon wachten op de kleine beurt. Kopje koffie gekregen. Zelf een wandelingetje gaan maken en werd ondertussen gebeld in de stortregen met het aanbod me ergens op te pikken zodat ik droog kon zitten. Zeer tevreden.

Verkoop
Jan Nieuwenhoven (Enschede)
29-07-2015
10

Goede ontvangst, begeleiding bij het verkoopproces en afleverproces, duidelijke offerte en een goede inruilwaarde en prima beukenhorst koffie.

Verkoop
Hans Razat (Aalten)
22-07-2015
10

Ik werdt uitstekend geholpen !

Verkoop
Anoniem
22-07-2015
10

zeer goeie dealer. erg behulpzaam vooral tijdens en na mijn ongeluk.

Service
Anoniem
22-07-2015
9

Correcte service op alle fronten

Service
Mevr. Berghuis (Ruurlo)
16-07-2015
10

Je word hier altijd vriendelijk en snel geholpen.

Service
Dhr. R.A. Ruesink (Eibergen)
15-07-2015
8

Vriendelijk personeel, lekkere koffie, geen wachttijden, goede leen auto

Service
Anoniem
13-07-2015
9

Zijn zeer tevreden met deze dealer,maar een tien is voor onze lieve Heer.

Service
R.R. Annema (Lichtenvoorde)
08-07-2015
9

Goede uitstraling, prettig contact, goede service.

Verkoop
Anoniem
24-06-2015
9

wordt altijd correct behandeling

Service
Erik Hilderink (Haaksbergen)
24-06-2015
10

omdat ik daar goed behandeld wordt mooie ligging,
er is daar altijd netjes en schoon.

Verkoop
Rien Hoekstra (Wapenveld)
24-06-2015
9

Zeer klantvriendelijk. 100% vakkennis. Perfecte aflevering.

Service
arie heutink (eibergen )
18-06-2015
10

Goede snelle service geen Problemen gewoon netjes

Verkoop
Anoniem
17-06-2015
9

deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
17-06-2015
9

Er zowel in de richting van de klant als in de richting van Kormelink gedacht. De klant krijgt alle tijd die nodig is en je wordt niet afgekapt.

Service
Dhr. A. van Vliet (Winterswijk)
17-06-2015
9

Ze werken correct

Service
Anoniem
17-06-2015
9

nooit iets op aan te merken gehad

Verkoop
Cor Rebergen (Delden)
17-06-2015
10

Staat altijd voor je klaar of bemiddeld

Service
Anoniem
04-06-2015
10

De reparaties of controles worden altijd nauwkeurig uitgevoerd. Men is altijd bereid om uitvoerige informatie te geven over de uitgevoerde werkzaamheden. De contacten met het personeel zijn altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Service
Anoniem
03-06-2015
8

Tijd en afspraak correct.

Service
Jan Vermeer (Zutphen)
03-06-2015
8

Vanaf het eerste contact via de telefoon om een afspraak te maken voor een proefrit, tot aan de koop, en het onderhoud is het erg prettig met deze mensen zaken te doen. De koffie staat altijd klaar, en tot op heden zijn alle werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Dvan de Kraats (Lochem)
26-05-2015
8

in alle opzichten vind ik de contacten die ik met de garage heb heel plezierig-ook de werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn naar mijn tevredenheid

Service
J.A.B Bongaarts (Groenlo)
26-05-2015
9

omdat ik heel goed ben behandeld ,een tien was ook wel op z`n plaats

Service
Stef Geenen (Winterswijk)
20-05-2015
10

Prima garage!

Service
C. Kuppens (Eibergen)
20-05-2015
10

Goede voorlichting en service. Alles netjes en correct.

Service
Dhr. F.X. Trieschnigg (Groenlo)
20-05-2015
10

Ik ben tevreden over informatie van de uit te voeren reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. en over de feitelijke uitvoering hiervan.

Service
Anoniem
20-05-2015
10

Eerlijkheid, service verlening en vakmanschap

Service
Anoniem
20-05-2015
10

Ik ben al meer dan vijftien jaar uiterst tevreden over mijn garage!

Service
b,vrieze (aalten)
18-05-2015
10

omdat ik altijd heel correct en vriendelijk ben geholpen door alle medewerkers.

Service
Tine Kok-de Winter (Aalten)
13-05-2015
10

Vriendlijk personeel,deskundige monteurs, de koffie staat altijd klaar en er liggen 2 actuele kranten en ook nog eens een actuele lees map, wat kan een mens zich nog meer wensen als je wacht tot de auto klaar is.

Service
Anoniem
13-05-2015
9

betrouwbaar, correct

Service
G. van Eeuwijk (Ruurlo)
13-05-2015
9

vakkundig en zeer vriendelijk en correct

Service
Anoniem
30-04-2015
9

Goede service

Service
Anoniem
29-04-2015
9

Een garage waar je goed zaken mee kan doen. Die oplossingsgericht klaar staan voor vragen.

Service
Anoniem
29-04-2015
9

Goede communicatie en klantvriendelijk. Tijdens het wachten lekker bakje koffie.

Service
Buijteweg, AJ (Almere)
29-04-2015
10

Betrokken, betrouwbaar

Service
A. B.W.Stevens (Winterswijk)
29-04-2015
9

Vriendelijk en correct.

Service
Dinie van Bree Kistemaker (Borculo)
29-04-2015
10

Prima service en heel klantvriendelijk en lekkere koffie!!!!

Service
Margriet Markerink (Groenlo)
29-04-2015
10

vriendelijke dealer en medewerkers, uitstekende service

Service
Anoniem
29-04-2015
8

Ze zijn behulpzaam,vriendelijk.

Service
Anoniem
29-04-2015
9

Goede uitstraling, zeer tevreden. rijd al meer dan 30 jaar toyota

Service
A.D.A. de Ronde (Warnsveld)
29-04-2015
9

Wij rijden nu onze tweede Toyota Verso S en zijn heel tevreden over de auto en de dealer. Ik moet vanaf mijn woonplaats wel een half uurtje rijden, maar dat heb ik er zeker voor over.

Verkoop
Anoniem
09-04-2015
10

Zeer correcte behandeling en afhandeling.
Heel vriendelijke mensen van verkoper/ receptie tot monteurs toe.

Service
Mini Groenewoud (Borculo)
08-04-2015
10

een fantastisch bedrijf, met vriendelijke deskundige mensen!

Service
Anoniem
08-04-2015
10

Hulpvaardig, correcte af-/behandeling, communicatief

Service
Anoniem
08-04-2015
9

Klantvriendelijk en deskundig

Service
Frans Schutten. (Groenlo)
01-04-2015
7

Klantvriendelijk.

Service
Marilyn Dunnington (Ruurlo )
30-03-2015
9

goede service en zeer goede vakmensen beste kwaliteit.

Service
Marilyn Dunnington (Ruurlo )
30-03-2015
9

goede service en zeer goede vakmensen beste kwaliteit.

Service
Anoniem
25-03-2015
9

Echt perfect geregeld, APK en beurt ineen, auto lekker gewassen en kleine opmerkingen die ik had zijn prima verholpen!

Service
Dhr E.Hakken (Haarlo)
25-03-2015
9

Fijne en prettige dealer goede hulp met alles wat er gevraagd wordt.

Service
chris jansen (aalten)
19-03-2015
9

alles wat er af gesproken wordt komt men na dus ik ben zeer tevreden

Service
Dh. J van Zoelen (Winterswijk)
18-03-2015
8

voorlichting goed, prettige opvang in een woord prima.

Service
Dinant te Grotenhuis (Neede)
18-03-2015
9

zeer vriendelijk,met een bakje koffie erbij.

Service
B.Janssen (Groenlo)
11-03-2015
9

men wordt correct en netjes te woord gestaan en behandeld.

Verkoop
Geert ten Dolle (Winterswijk)
11-03-2015
9

dit is mijn 13 e Toyota en altijd van deze garage. daarom.

Verkoop
Anoniem
11-03-2015
10

Goede service

Service
Anoniem
11-03-2015
8

Het werk is m.i. goed gedaan. Een 10 geef ik alleen als ik denk dat het niet nog beter kan.

Verkoop
Fam. Mensink-Baks (Winterswijk)
02-03-2015
10

Aankoop van onze nieuwe Toyota Auris TS verliep prima. Het is heerlijk om met de elektromotor en alle raampjes open zachtjes over een stil bosweggetje te rijden en alle vogeltjes te horen fluiten. Leuk hoor zo'n hybride!

Verkoop
Anoniem
25-02-2015
8

Een 8 is een mooi cijfer </